Ελλάδα

Έκθεση Βιβλίου του Τομέα Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ

Έκθεση Βιβλίου του Τομέα Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ

Ο Τομέας Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με τους Τομείς Πολιτισμού της ΔΗΜΑΡ και των Κινήσεων Πολιτών, θα πραγματοποιήσει έκθεση βιβλίου την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου από τις 12.00 μμ στο Σύνταγμα (επί του πεζόδρομου της οδού Ερµού στη συμβολή της µε την οδό Νίκης) με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και την ενίσχυση του μηνύματος της αλληλεγγύης και της αγάπης.

Η έκθεση γίνεται σε συνεργασία με την οργάνωση ΖΑΤΑR, οργάνωση που στηρίζει την προσπάθεια των προσφύγων για αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης στη χώρα μας.

Στόχος μας, η συμβολική ενίσχυση της κοινωνίας των πολιτών κόντρα σε κάθε λογική διακρίσεων και διαχωρισμών, φυλετικών, πολιτισμικών ή θρησκευτικών, όπως ακριβώς επιτάσσει το πνεύμα των ημερών.

Απέναντι στο μίσος και τον φτηνό εθνικισμό, προτάσσουμε τον πολιτισμό, την έμπνευση, τη φιλαναγνωσία.

Γιατί δεν πρέπει να είμαστε ‘’αδιάβαστοι’’ στην εποχή των ραγδαίων γεωπολιτικών εξελίξεων και των αλλαγών στη γειτονιά μας.

Τα βιβλία της έκθεσης προέρχονται από ευγενικές δωρεές των εκδοτικών οίκων Γαβριηλίδη, Καστανιώτη, Λιβάνη ,Μίλητος, Αντώνη Παπαϊωάννου, Πατάκη τους οποίους ευχαριστούμε θερμά, και από προσφορές μελών και φίλων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Τα βιβλία θα διατεθούν στο κοινό έναντι συμβολικού αντιτίμου.

Τα έσοδα από την διάθεση των βιβλίων θα δοθούν εξ’ολοκλήρου για τους σκοπούς της οργάνωσης σε σχέση με τους πρόσφυγες.

Ευχαριστούμε επίσης τον Δήμο Αθηναίων και τον ΟΠΑΝΔΑ για την βοήθειά τους και την χορήγηση υλικοτεχνικής υποδομής.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link