Κόσμος

Ελευθερώθηκε θανατοποινίτης έπειτα από 26 χρόνια αναμονής για την εκτέλεσή του!

Ελευθερώθηκε θανατοποινίτης έπειτα από 26 χρόνια αναμονής για την εκτέλεσή του!

Bάσει νέων πληροφοριών, ο δικαστής αποφάνθηκε την απελευθέρωση του Γκλεν Φορντ από τις φυλακές της Λουιζιάνα, όπου κρατείτο στην πτέρυγα των μελλοθανάτων από το Μάρτιο του 1985.

Ένας άνδρας από τη Λουιζιάνα, ο οποίος επί σχεδόν τρεις δεκαετίες βρισκόταν στην πτέρυγα των θανατοποινιτών, αφέθηκε χθες ελεύθερος, καθώς οι εισαγγελείς ζήτησαν από τον αρμόδιο δικαστή να ακυρώσει την καταδίκη για φόνο πρώτου βαθμού και τη θανατική ποινή, επικαλούμενοι νέα στοιχεία στην υπόθεση.

Ο Γκλεν Φορντ, καταδικάστηκε από μια επιτροπή το 1983 για τη ληστεία και τη δολοφονία ενός 56χρονου ωρολογοποιού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός πίσω από μια βιτρίνα με κοσμήματα, μετά από τραύματα που έφερε από σφαίρες.

Αποφασίζοντας βάσει των νέων πληροφοριών, ο δικαστής αποφάνθηκε την απελευθέρωση του Φορντ από τις φυλακές της Λουιζιάνα. Ο άνδρας κρατείτο στην πτέρυγα των μελλοθανάτων από το Μάρτιο του 1985.

Η εκπρόσωπος των φυλακών, Παμ Λαμπόρντι, δήλωσε το απόγευμα ότι είχαν ειδοποιηθεί για τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του Φορντ, ωστόσο δεν είχε ληφθεί ακόμα η επίσημη επιβεβαίωση της απελευθέρωσής του.

Πηγή skai

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews