Πολιτική

Εμμονή Πάγκαλου: Ο Τσίπρας είναι αγράμματος – Εγώ Burberry δεν έχω!

Εμμονή Πάγκαλου: Ο Τσίπρας είναι αγράμματος – Εγώ Burberry δεν έχω!

Είναι πλέον προσωπικό. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι το αγαπημένο θέμα του Θεόδωρου Πάγκαλου και σχεδόν κάθε φορά που μιλάει δημόσια μιλάει απαξιωτικά για τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή τη φορά ο κ. Πάγκαλος επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την εμφάνισή του στην ΔΕΘ. Ο κ. Πάγκαλος είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας επι της ουσίας κάλεσε τους αναξιοπαθούντες να φορέσουν Burberry και μάλιστα πήγε και ένα βήμα παρακάτω λέγοντας: “εγώ Burberry δεν έχω!”

 

Επίσης, αποκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα, αγράμματο και κατηγόρησε ευθέως τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ευθύνεται για τις κινητοποιήσεις στον χώρο της Παιδείας.

 

“Η απεργία των εκπαιδευτικών είναι απεργία του ΣΥΡΙΖΑ”, είπε και παρομοίασε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τα καθεστώτα της Αφρικής που βάζουν τα παιδιά να πολεμούν.

 

Ο κ. Πάγκαλος δεν μπορούσε να σταματήσει να μιλάει απαξιωτικά για τον Αλέξη Τσίπρα. Είπε γυρνώντας πίσω στον χρόνο όταν τον είδε ως μαθητή και Πρόεδρο του 15μελούς: “Όταν τον είδα να βγαίνει και να μιλάει, είπα στον εαυτό μου: Ω Θέε μου, τι δημιούργησε αυτή η κοινωνία!”

 

 

πηγή: newsit.gr

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews