Αθλητικά

Εμπιστοσύνη στους παίκτες της Εθνικής δείχνει ο Κατσικάρης (vid)

Εμπιστοσύνη στους παίκτες της Εθνικής δείχνει ο Κατσικάρης (vid)

Μιλώντας στους αθλητικούς συντάκτες λίγο πριν την αναχώρηση της Εθνικής Ομάδας με προορισμό την Ισπανία, όπου το Σάββατο ξεκινάει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φώτης Κατσικάρης δήλωσε ότι έχει εμπιστοσύνη και πίστη σε αυτά που μπορεί να προσφέρει ο κάθε παίκτης ξεχωριστά κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φώτης Κατσικάρης:

«Κάθε μέλος της ομάδας και κάθε Έλληνας θα ήθελε να γυρίσουμε με κάτι από το τουρνουά αυτό. Το θέλουμε και γι αυτό δουλεύουμε και ευχόμαστε να το πετύχουμε. Ξέρουμε ότι αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πιστεύω όμως πάρα πολύ σε αυτή την ομάδα πραγματικά.

Πιστεύω ότι θα παλέψει. Αν είναι να χάσει θα χάσει αλλά μόνο αν ο αντίπαλος είναι πολύ καλύτερος και πάντα δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό. Υπάρχει πάρα πολύ καλό κλίμα και αισιοδοξία η οποία πηγάζει από την προετοιμασία που κάναμε και την ετοιμότητα της ομάδας. Βέβαια υπάρχει υπερηφάνεια την οποία νιώθει κάθε μέλος της αποστολής της Εθνικής.

Το κλίμα πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό σε επίπεδο Εθνικής ομάδας. Υπάρχουν στο μπάσκετ αλλά και το ποδόσφαιρο ομάδες με ονόματα, στις οποίες όμως δεν καταφέρνεις να φτιάξεις ένα κλίμα. Είναι αλήθεια ότι φέτος υπάρχει ένα κλίμα, πολύ όμορφο, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Κάθε παίκτης και μέλος του προπονητικού τιμ είχε έναν σκοπό μόνο, κάθε ημέρα να δίνουμε το καλύτερο σε αγωνιστικό επίπεδο και να προετοιμάσουμε την ομάδα κατάλληλα για να είναι ανταγωνιστική σε αυτή τη διοργάνωση».

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Αθλητικά

Copyright © 2015-2016 Clevernews