Ελλάδα

Εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Φλαμπουράρη!

Εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Φλαμπουράρη!

Το σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη που βρίσκεται στα Εξάρχεια, χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα έγινε στόχος εμπρηστικής επίθεσης.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι έριξαν εύφλεκτο υλικό στην είσοδο της διώροφης οικίας και αμέσως μετά έβαλαν φωτιά. Η πυρκαγιά δεν πήρε διαστάσεις και οι άνδρες της πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο έσβησαν αμέσως τις φλόγες.

Από την επίθεση σημειώθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην είσοδο, ενώ δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Σημειώνεται ότι ο υπουργός Επικρατείας και η οικογένειά του δεν βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα της επίθεσης.

Εν τω μεταξύ με δηλώσεις του ο υπουργός Επικρατείας συνδέει την απόπειρα εμπρησμού με τις δηλώσεις πολιτικών οι οποίοι του έχουν ασκήσει κατά καιρούς κριτική, ενώ μεταξύ άλλων τονίζει ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Αναλυτικότερα

«Η επίθεση λάσπης με ψέματα και συκοφαντίες, που ξεκίνησαν διαπλεκόμενα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ, σε συνεργασία με αντιδραστικούς πολιτικούς κύκλους, είχε την πρώτη της ”επιτυχία”. Χθες το βράδυ έγινε τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι μου, το οποίο επιχείρησαν να κάψουν με ένα μπιτόνι βενζίνη και φωτιά.

Η επιλογή μου να κρατήσω μετριοπαθή στάση απέναντι στην επίθεση που δέχομαι έφτασε στα όριά της. Οι βουλευτές που ασχολούνται μαζί μου χωρίς κανένα απολύτως έρεισμα, συντονισμένοι με δημοσιογράφους και άλλα σκοτεινά συμφέροντα, θα πρέπει να συγκρατηθούν και να σταματήσουν αμέσως. Δεν μου αφήνουν πια κανένα περιθώριο παρά να καταφύγω στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου να απολογηθούν γι΄αυτή την εκστρατεία συκοφάντησης».

«Η προσωπική στοχοποίηση, έδειξε γρήγορα το αποτέλεσμά της» αναφέρει σε ανακοίνωση της η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη αναφερόμενη στην επίθεση που έγινε στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη.

«Η εγκληματική εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη, έρχεται σαν φυσική συνέχεια της συκοφαντικής εκστρατείας που διεξάγεται εναντίον του, από τα γνωστά κέντρα παραεξουσίας, τα οποία νοιώθουν σήμερα να απειλούνται. Στέλνουμε προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα ότι καμία εκστρατεία λάσπης και καμία προβοκατόρικη ενέργεια δεν πρόκειται να σταματήσει το κυβερνητικό έργο» καταλήγει η ανακοίνωση.

Για πράξη εκφοβισμού κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιό του τονίζει ότι «η προσπάθεια εμπρησμού της οικίας του υπουργού επικρατείας και ιστορικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκου Φλαμπουράρη είναι μια πράξη εκφοβισμού και τρομοκρατίας. Έρχεται σε συνέχεια της στοχοποίησής του από συγκεκριμένα συστημικά κέντρα που προσπάθησαν το προηγούμενο διάστημα να σπιλώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ με λάσπη και συκοφαντίες”.

Τέλος η ανακοίνωση καταλήγει λέγοντας ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τρομοκρατείται ούτε από προβοκατόρικες ενέργειες, ούτε από τις επιθέσεις των υπαλλήλων της διαπλοκής».

 

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews