Κόσμος

‘Ενα αυτοκίνητο που φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε στην προετοιμασία των τρομοκρατικών επιθέσεων βρέθηκε στο Παρίσι

‘Ενα αυτοκίνητο που φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε στην προετοιμασία των τρομοκρατικών επιθέσεων βρέθηκε στο Παρίσι

Ένα αυτοκίνητο το οποίο ενδέχεται να χρησιμοποιήθηκε στην προετοιμασία των τρομοκρατικών επιθέσεων της Παρασκευής στο Παρίσι εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στη γαλλική πρωτεύουσα, όπως ανακοίνωσαν αστυνομικές πηγές στο Γαλλικό Πρακτορείο.

«Ένα μαύρο Clio, που βρέθηκε στην πλατεία Αλμπέρ-Καν στο 18ο διαμέρισμα του Παρισιού, ενδέχεται να χρησιμοποιήθηκε στην προετοιμασία των επιθέσεων», εξήγησαν οι πηγές αυτές.

«Το αυτοκίνητο αυτό είχε εντοπιστεί στον αυτοκινητόδρομο Α1 (που εξυπηρετεί τη βόρεια Γαλλία) στο πλαίσιο αυτών που θα μπορούσαν να είναι προπαρασκευαστικές επαφές μεταξύ Παρισιού και Βελγίου», διευκρίνισε μία πηγή.

«Παρόλα αυτά μόνο η εξέταση του αυτοκινήτου από το εγκληματολογικό εργαστήριο μπορεί να καθορίσει» αν ισχύουν όλα αυτά, τόνισε μια άλλη αστυνομική πηγή.

Το αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο εν μέρει πάνω σε μια διάβαση πεζών σε μια στροφή έχει πινακίδες Βελγίου, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου.

Στα μέσα του πρωινού ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για την πιθανότητα το όχημα να είναι παγιδευμένο με εκρηκτικά και πλέον το εγκληματολογικό εργαστήριο το ελέγχει.

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews