Επιστημονικά

Ένας κουραμπιές ίσον 30 λεπτά σεξ (στις θερμίδες…)

Ένας κουραμπιές ίσον 30 λεπτά σεξ (στις θερμίδες…)

Αν φάγατε πολύ στις γιορτές το σεξ ίσως είναι η λύση. Μετρήστε τους κουραμπιέδες και φερθείτε αναλόγως!

Έχετε τύψεις για τα παραπανίσια κιλά των εορτών; Υπάρχει μια εύκολη λύση, αν δεν έχετε διάθεση ή χρήματα να τρέχετε στο γυμναστήριο.

Μην περιμένετε όμως και θαυματουργά αποτελέσματα. Μέχρι σήμερα ο μύθος ήταν πως με μια σεξουαλική επαφή που δεν διαρκούσε και πολύ (κοινώς ολίγον ξεπέτα..) θα μπορούσατε να χάσετε ως και 300 θερμίδες.

Δυστυχώς η αλήθεια είναι πιο πικρή. Οι επιστήμονες υπολόγισαν ότι με έντονο σεξ μισής ώρας (δηλαδή στάσεις που απαιτούν μια δεξιοτεχνία και σίγουρα κουράζουν), οι ενδιαφερόμενοι έχαναν το πολύ 80 με 100 θερμίδες, δηλαδή περίπου όσο ένας κουραμπιές που υπολογίζεται σε 110 θερμίδες.

Ακόμα και αν κάνετε πολύ συχνά κοπιαστικό σεξ, δεν θα βλέπατε θεαματικές αλλαγές στο σώμα σας αλλά μόνο στην ψυχολογία σας.

Διαιτολόγοι, διατροφολόγοι και άλλοι ειδικοί επιμένουν βέβαια στον ψυχολογικό παράγοντα για την επιτυχία μιας δίαιτας αλλά δεν μπορεί κανείς από αυτούς να σας διαβεβαιώσει ότι μόνο με το σεξ

θα διατηρηθείτε σε καλή φυσική κατάσταση και ότι ο μεταβολισμός σας θα λειτουργεί σαν ρολόϊ. Μαζί με την ερωτική επαφή, θα πρέπει να μην αφήσετε πίσω και την άσκηση, ακόμα και αν είναι μόνο το βάδισμα.

 

news247.gr

Σχόλια

Επιστημονικά

Περισσοτερα στην κατηγορια Επιστημονικά

Copyright © 2015-2016 Clevernews