Κοινωνία

Ένοχος για όλες τις κατηγορίες ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Ένοχος για όλες τις κατηγορίες ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Ύστερα από έξι μήνες από την έναρξη της δίκης, σήμερα οι δικαστές του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας γράφουν τον επίλογο στην υπόθεση για τις «χρυσές μίζες». Καταπέλτης η δικαστική απόφαση για τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Ένοχοι οι 17 από τους 19 κατηγορούμενους στη δίκη.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Άκη Τσοχαντζόπουλο. Κατά τη διάρκεια της υπουργικής θητείας του ο δικαστής είπε ότι ο Τσοχαντζόπουλος πήρε μίζες ύψους 55 εκατ. ευρώ.

οι τελικές ποινές αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο το μεσημέρι, ενώ οι κατηγορούμενοι που θα έχουν ακούσει τη λέξη «ένοχος» θα αναμένουν με ενδιαφέρον την απόφαση των δικαστών για το ανασταλτικό της έφεσής τους . Υπενθυμίζεται ότι οι εισαγγελείς της έδρας έχουν εισηγηθεί να κηρυχθούν ένοχoι για ξέπλυμα μαύρου χρήματος κατ΄εξακολούθηση οι: Άκης Τσοχατζόπουλος, Αστέριος Οικονομίδης, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, Νίκος Ζήγρας, Γιώργος Σαχπατζίδης, Αρετή Τσοχατζοπούλου, Βίκυ Σταμάτη, Γιάννης Σμπώκος, Μαρία-Ταλίτα Τσεκούρα, Οράτιος Μελάς, Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, Γιώργος Κωνσταντάτος Επίσης, έχουν προτείνει την ενοχή για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, αλλά χωρίς την επιβαρυντική περίσταση για τους :Νίκο Γεωργουλάκη, Παναγιώτη Σταμάτη, Γκούντρουν Τσοχατζοπούλου, Φώτη Αρβανίτη και Νίκο Καρατζά.

Τέλος, έχουν ζητήσει την αθώωση για τους Παντελή Ζαχαριάδη και Σπύρο Χατζηνικολάου.

Πηγή matrix24.gr

 

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews