Ελλάδα

Ένταση και ξύλο στη συναυλία του Μάλαμα- Εκπαιδευτικοί πήγαν να μπουν με πανώ

Ένταση και ξύλο στη συναυλία του Μάλαμα- Εκπαιδευτικοί πήγαν να μπουν με πανώ

Αναστάτωση προκλήθηκε το Σάββατο στο θέατρο Πέτρας κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Σωκράτη Μάλαμα, όταν εκπαιδευτικοί επιχείρησαν να μπουν στο χώρο και να αναρτήσουν πανώ.

 

Συγκεκριμένα η Ένωση Γονέων Πετρούπολης, μαζί με εκπαιδευτικούς της Β/θμιας και Α/θμιας εκπαίδευσης κρατούσαν ένα πανώ που έλεγε “Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΝ  ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΟΥΡΑΝΟ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ – Γ’ ΕΛΜΕ – ΕΝΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ – Δ. ΓΛΗΝΟΣ”  και σκόπευαν να ανέβουν πάνω στη σκηνή για να ενημερώσουν το κοινό για τις αλλαγές στην εκπαίδευση.

 

Όπως καταγγέλουν πριν την συναυλία ζήτησαν από την υπεύθυνη παραγωγής να τους επιτρέψει αυτή την παρέμβαση, ωστόσο η απάντηση ήταν αρνητική και η υπεύθυνη τους ενημέρωσε ότι ο κ. Μάλαμας δεν έχει επιτρέψει ποτέ σε κανέναν φορέα, σε καμμία προηγούμενη συναυλία να γίνει κάτι τέτοιο.

 

Στην προσπάθεια τους να μπουν συνάντησαν την αντίσταση των φυλάκων οι οποίοι δεν τους επέτρεπαν να μπουν στο χώρο με πανώ. Αμέσως άρχισαν οι φωνές και κάποιοι θεατές προσπάθησαν να τους υποστηρίξουν με αποτέλεσμα να επικρατήσει αναστάτωση ενώ έφτασαν στο σημείο να παίξουν ξύλο!  Μέσα στην αναμπουμπούλα δύο μέλη της πρωτοβουλίας πήραν το πανώ και τρέχοντας μπήκαν στο θέατρο όπου μεταξύ των τραγουδιών σήκωναν το πανώ.

 

Μια από τους εκπαιδευτικούς έγραψε κείμενο που καταγγέλει το περιστατικό και τον τραγουδιστή για τη στάση του και το κοινοποίησε στο διαδίκτυο.

 

Πηγή: koolnews.gr

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews