Ελλάδα

Ένταση on air ανάμεσα σε Ντόρα Μπακογιάννη και Πάνο Καμμένο

Ένταση on air ανάμεσα σε Ντόρα Μπακογιάννη και Πάνο Καμμένο

Δεν έλειψαν οι εντάσεις στο πρωινό του ΑΝΤ1, ανάμεσα στη βουλευτή Α’ Αθήνας Ντόρα Μπακογιάννη και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Η αφορμή δόθηκε εξαιτίας μιας τοποθέτησης του υπουργού Άμυνας αναφορικά με τη στάση που κρατούν η Νέα Δημοκρατία  και το ΠΑΣΟΚ στο ζήτημα της διαπραγμάτευσης.

«Πόσα στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, του κοινού αυτού πλέον μορφώματος (γιατί είναι πακέτο πια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, δεν έχει καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ του παρελθόντος), έχουν πει ότι αύριο πτωχεύουμε; Έχουν κλείσει τις τράπεζες τουλάχιστον 150 φορές τα στελέχη της πασοκονεοδημοκρατίας οι οποίοι στηρίζουν τους δανειστές. Ευτυχώς δεν τους ακούει κανείς. Δεν είναι πλέον αξιόπιστοι» ανέφερε ο κύριος Καμμένος.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη η οποία είπε «Παρακαλώ πολύ να ανακαλέστε, εμείς στηρίζουμε την Ελλάδα και όποιος διαφωνεί μαζί σας δεν σημαίνει ότι στηρίζει τους δανειστές. Σας παρακαλώ λοιπόν να ανακαλέσετε διότι αυτού του είδους η αλαζονεία το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει είναι να δυναμιτίζει το πολιτικό σκηνικό. Μαζευτείτε λοιπόν, σας παρακαλώ πολύ, σεβαστείτε τους υπόλοιπους συναδέλφους σας, μη συνεχίσετε αυτή τη λογική.

Δεν μπορείτε εσείς να αμφισβητείτε τον πατριωτισμό Ελλήνων βουλευτών, το ότι κάθεστε σε μια καρέκλα δεν σας δίνει κανένα δικαίωμα, να είμαστε ξεκάθαροι. Eμείς σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων».

Από την άλλη πλευρά ο υπουργός Άμυνας ρώτησε τη βουλευτή της ΝΔ για το εάν στηρίζει την πολιτική του Αντώνη Σαμαρά με την Ντόρα Μπακογιάννη να απαντά ότι η ίδια στήριξε το κόμμα της διαχρονικά και ψήφισε και κράτησε με την ψήφο της μια κυβέρνηση στην εξουσία ενώ πρόσθεσε ότι «η αλαζονεία έχει τα όριά της».

Τέλος ο Πάνος Καμμένος είπε ότι «Λυπάμαι να σας βλέπω πακέτο με τον κ. Σαμαρά και το ΠΑΣΟΚ, δεν σας αξίζει. Τα “μαζευτείτε” να τα πείτε στον κ. Σαμαρά. Όχι σε εμένα».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews