Ελλάδα

Ένταση σημειώθηκε μεταξύ Σημίτη και Άκη στη δίκη για τα εξοπλιστικά

Ένταση σημειώθηκε μεταξύ Σημίτη και Άκη στη δίκη για τα εξοπλιστικά

Δεν έλειψαν οι εντάσεις κατά τη διάρκεια της εξέτασης του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη από τους συνηγόρους υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Ο κύριος Σημίτης δεν έκρυψε την ενοχλήσή του από τις ερωτήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης λέγοντας χαρακτηριστικά«Με καλέσατε για να δημιουργήσετε πολιτικό θέμα».

Από την άλλη πλευρά όταν ρωτήθηκε για το αν ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει προσφέρει έργο στην ελληνική πολιτική σκηνή ο πρώην πρωθυπουργός είπε «Θέλετε να πω τη γνώμη μου; Θα την πω. Δε έχει καμία σημασία τι έργο έκανε, αν έκανε αυτό που καταλογίζουν κακώς τα έκανε».

Παράλληλα ο κύριος Σημίτης απαντώντας σε ερώτηση για το αν είχε υποπέσει στην αντίληψή του κάτι μεμπτό για τον πρώην υπουργό είπε «Δεν υπέπεσε αλλά το ότι δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έγιναν».

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια μιας ολιγόλεπτης διακοπής της δίκης, ο Άκης Τσοχατζόπουλος πλησίασε τον πρώην πρωθυπουργό για να του μιλήσει. Ωστόσο  ο κύριος Σημίτης τον αγνόησε επιδεικτικά και αποχώρησε από την αίθουσα.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews