Πολιτική

Επανεκλογή Καμίνη στο δήμο Αθηναίων

Επανεκλογή Καμίνη στο δήμο Αθηναίων

Επανεξελέγησαν στο αξιώμά τους οι δήμαρχοι Αθηναίων και Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης κέρδισε τη μάχη έναντι στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Σε δηλώσεις του μετά τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων ο δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε τα παρακάτω:

«Με το σημερινό αποτέλεσμα γίνομαι πιο αισιόδοξος για το μέλλον της Αθήνας» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, από το εκλογικό του κέντρο, στο οποίο προσήλθε, προκειμένου να ευχαριστήσει τους πολίτες, που τον εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους.

«Οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες ψήφισαν για την αθήνα» είπε ο κ. Καμίνης και ευχαρίστησε όλους γιατί «έβαλαν την πόλη πάνω από την πόλωση και τον κομματισμό».

Ο δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε και στον αντίπαλό του, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, λέγοντας πως χάρηκε, γιατί σ΄αυτόν τον αγώνα γνώρισε έναν νέο άνθρωπο, τον οποίο καλεί να συνεργαστούν στο δημοτικό συμβούλιο.

«Με τον κ. Σακελλαρίδη και το σύνολο της δημοκρατικής αντιπολίτευσης θα έχουμε μια δημοκρατική συνεργασία» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων και απευθυνόμενος στους πολίτες είπε: «Δείξατε έναν δρόμο ενότητας, δουλειάς και δημιουργίας. Επιτέλους, ένας άλλος δρόμος για να κάνουμε πράγματα. Σας καλώ να παραδώσουμε, στο τέλος της τετραετίας, μία πρωτεύουσα αντάξια της πατρίδας μας».

 

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews