Ελλάδα

Επεισόδιο Καμμένου-ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τα εξοπλιστικά

Επεισόδιο Καμμένου-ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τα εξοπλιστικά

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για ξεκάθαρο εκβιασμό, εντός της Ολομέλειας της Βουλής, από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας  Πάνο Καμμένο προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, λίγα μόλις λεπτά από την ομιλία του τελευταίου.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες, ο Πάνος Καμμένος κάνοντας μια χαρακτηριστική χειρονομία προς την πλευρά του πρωθυπουργού του είπε ότι “εμείς τελειώσαμε”.

Μάλιστα με βάση ορισμένες πληροφορίες ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ περίμενε μια φράση από τον πρωθυπουργό η οποία θα ξεκαθάριζε ότι δεν θα υπάρξει μείωση στις αμυντικές δαπάνες. Κάτι το οποίο δεν έγινε.

Αμέσως μετά, ο κύριοςΤσίπρας έδωσε ένα σημείωμα στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, ενώ ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς βγήκε στο διάδρομο,με σκοπό να ηρεμήσει τον κύριο Καμμένο.

Εν συνεχεία ο υπουργός Οικονομικών ζήτησε το λόγο από τον προεδρεύοντα, Αλέξη Μητρόπουλο, προκειμένου να «διευκρινίσει», όπως είπε, ότι το σημείο της πρότασης που μιλά για μείωση εξοπλισμών εννοεί πως θα προκύψουν 100 εκατ. ευρώ από μείωση αμυντικού υλικού και 200 εκατ. ευρώ από μείωση «εξοπλιστικών μηχανισμών», για να το διορθώσει σε «μείωση αμυντικού υλικού», και όχι από μείωση του προσωπικού.

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews