Ελλάδα

Επιστρέφουν στην εργασία τους οι καθαρίστριες

Επιστρέφουν στην εργασία τους οι καθαρίστριες

Έπειτα, από σχεδόν δύο χρόνια, οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών επιστρέφουν στην εργασία τους. Αυτό οριστικοποιήθηκε μετά την έκδοση του ΦΕΚ και έτσι οι 421 καθαρίστριες πιάνουν ξανά δουλειά την ερχόμενη εβδομάδα.

Ακόμη η έκδοση του ΦΕΚ, προβλέπει τη σύσταση προσωποπαγών θέσεων, πλήρους απασχόλης, αορίστου χρόνου και αποτέλεσε ουσιαστικά το «πράσινο» φως για την επιστροφή στην εργασία για 421 καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών, οι οποίες το 2013 είτε είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα είτε είχαν απολυθεί.

Αυτό επιβεβαίωσε και σε δηλώσεις μία εκ των γυναικών, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Το Κόκκινο» τονίζοντας πως πλέον περιμένουν τις διαπιστωτικές πράξεις επαναποθέτησης για να γυρίσουν την επόμενη εβδομάδα κανονικά στις δουλειές τους.

Ειδικότερα, επανέρχονται στις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών ανά τη χώρα 421 υπαλλήλοι εκπαιδευτικής κατηγορίας ΥΕ των ειδικοτήτων Καθαριστριών, Καθαριστριών Τελωνείων, Προσωπικού Καθαριότητας ΓΧΚ (Γενικό Χημείο του Κράτους) και Καθαριστριών Δημοσιονομικού.

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews