Ελλάδα

Επιστροφές ενόψει στο ΠΑΣΟΚ

Επιστροφές ενόψει στο ΠΑΣΟΚ

Το χθεσινό κάλεσμα που απηύθυνε προς το χώρο της Κεντροαριστεράς η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, φαίνεται ότι έχει βρει ανταπόκριση, στη ΔΗΜΑΡ καθώς επίσης και στο ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου.

Οι συζητήσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ απ ότι φαίνεται ότι βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Αξιοσημείωτο δε είναι ότι στελέχη του μπλοκ του Γιώργου Παπανδρέου όπως ο Φίλιππος Σαχινίδης και Θάνος Μωραϊτης, έχουν πολύ καλές προσωπικές σχέσεις με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και το προηγούμενο διάστημα ασκούσαν πιέσης να επιστρέψουν.

Ωστόσο πλέον το ζήτημα που θα τεθεί επί τάπητος είναι ποιες θέσεις θα καταλάβουν αυτά τα στελέχη αφού οι εκλογές γίνονται με λίστα και η εκλογιμότητα είναι προκαθορισμένη.

Αντιδράσεις στο ΠΑΣΟΚ

Εν τω μεταξύ πολλά κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ αντιδρούν στην επιστροφή τόσο του Γιώργου Παπανδρέου, όσο και των στελεχών που τον ακολούθησαν στο ΚΙΔΗΣΟ.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες  η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, θα κάνει προσπάθεια προσέγγισης πρώην υπουργών όπως η Άννα Διαμαντοπούλου ο Άγγελος Τόλκας και ο Γιάννης Ραγκούσης.

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews