Κόσμος

Επιτέθηκαν στην 15χρονη μαθήτρια που απελάθηκε από τη Γαλλία

Επιτέθηκαν στην 15χρονη μαθήτρια που απελάθηκε από τη Γαλλία

Η 15χρονη Λεονάρντα Ντιμπράνι, η Ρομά μαθήτρια που συνελήφθη στις 9 Οκτωβρίου στη Γαλλία και απελάθηκε μαζί με την οικογένειά της στο Κόσοβο, δέχθηκε σήμερα το απόγευμα μαζί με την οικογένειά της επίθεση από αγνώστους στην Κόσοβσκα Μιτρόβιτσα, την πόλη του βορείου Κοσόβου όπου διαμένει η οικογένεια μετά την απέλασή της, σύμφωνα με αστυνομική πηγή. Οι Ντιμπράνι περπατούσαν στην Μιτρόβιτσα μαζί με τα παιδιά τους όταν δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια αστυνομική πηγή, η οποία ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Οι άγνωστοι χτύπησαν στο πρόσωπο την 41χρονη μητέρα της Λεονάρντα, η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο, ενώ τα παιδιά τα οποία υπέστησαν σοκ βρίσκονται σε αστυνομικό τμήμα, πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Ο πατέρας της οικογένειας βρίσκεται στο νοσοκομείο της Κόσοβσκα Μιτρόβιτσα στο πλευρό της συζύγου του, διευκρίνισε η αστυνομική πηγή.

Αυτό δείχνει ότι οι Ντιμπράνι δεν είναι ασφαλείς εδώ, δήλωσε παράλληλα στο Γαλλικό Πρακτορείο μια άλλη αστυνομική πηγή η οποία ζήτησε επίσης να μην κατονομαστεί.

Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ πρότεινε χθες στην Λεονάρντα να επιστρέψει στην Γαλλία, μόνη της, για να συνεχίσει το σχολείο. Αυτή απέρριψε την πρόταση αυτή, λέγοντας ότι δεν θέλει να επιστρέψει στη Γαλλία χωρίς την οικογένειά της.

Δεν θα πάω μόνη μου στην Γαλλία, δεν θα εγκαταλείψω την οικογένειά μου. Δεν είμαι η μόνη που πρέπει να πάει σχολείο, είναι και οι αδελφοί μου και οι αδελφές μου, δήλωσε χθες στο Γαλλικό Πρακτορείο η Λεονάρντα, αναφερόμενη στα πέντε αδέλφια της.

 

 

πηγή: newsit.gr

 

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews