Ελλάδα

Επίθεση Λεβέντη σε ΕΡΤ (vid)

Επίθεση Λεβέντη σε ΕΡΤ (vid)

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης ήταν καλεσμένος στην ΕΡΤ όπου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση τόσο κατά της δημόσιας τηλεόρασης όσο  και των δημοσιογράφων.

Πιο συγκεκριμένα ο κύριος Λεβέντης γεμάτος ειρωνεία είπε στους παρουσιαστές Γιάννη Δάρρα και Μαριλένα Κατσίμη, διαμαρτυρόμενος για τον αποκλεισμό του από τη δημόσια τηλεόραση: «Ενα κόμμα που έχει 5% στις δημοσκοπήσεις δεν έπρεπε να έχει κληθεί στη δημόσια τηλεόραση; Από το πρωί μέχρι το βράδυ έχετε ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Ποτάμι, δεν έχετε μάθει ότι έχει αηδιάσει ο κόσμος με αυτούς;».

Μάλιστα, όταν οι παρουσιαστές τού απάντησαν «γι’ αυτό σας καλέσαμε σήμερα», εκείνος τους είπε «α, η Δημοκρατία ξεκινά από σήμερα». Ακόμη επεσήμανε πως «λέτε ό,τι λέτε για να διατηρήσετε το ψωμάκι σας».

Ωστόσο δεν έμεινε εκεί, καθώς συνέχισε λέγοντας πως αν συνεχίσει η ΕΡΤ να είναι υπηρέτης της εκάστοτε κυβέρνησης, θα ξανακλείσει. Στο τέλος πάντως ζήτησε συγγνώμη από τους παρουσιαστές αν τους στεναχώρησε.

Τέλος απαντώντας στο τι θα κάνει αν κληθεί να μετάσχει σε κυβέρνηση συνεργασίας, είπε πως θα πάει με τους δικούς του όρους και ότι δεν θα καταστραφεί όπως ο Καρατζαφέρης και πως δεν θα γίνει Καμμένος.

Δείτε το βίντεο

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews