Ελλάδα

Επίθεση ΠΑΣΟΚ στη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Επίθεση ΠΑΣΟΚ στη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Το ΠΑΣΟΚ με μια καυστική ανακοίνωση σχολιάζει το επεισόδιο που διαδραματίστηκε έξω από τη Βουλή με πρωταγωνίστρια την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο εκάστοτε Πρόεδρος της Βουλής, δια του Φρουράρχου, είναι αρμόδιος και υπεύθυνος για την αστυνόμευση εντός του κτιρίου της Βουλής. Για την αστυνόμευση εκτός του περιβόλου του κτιρίου της Βουλής την αρμοδιότητα και την ευθύνη τη φέρει η εκάστοτε κυβέρνηση, η αστυνομική αρχή και σε πολλές περιπτώσεις – όπως όταν υπάρχει συγκέντρωση ή διαδήλωση ως μορφή άσκησης του δικαιώματος του συνέρχεσθαι – ο εισαγγελέας.

Η κα Κωνσταντοπούλου είναι προφανές ότι γυρίζει «με το ζωνάρι λυμένο» αναζητώντας ευκαιρίες διαφοροποίησης από μια κυβέρνηση στην ορκωμοσία της οποίας παρέστη ως παρακολούθημα της και η οποία – δια του κ. Τσίπρα – την επέλεξε ως Πρόεδρο της Βουλής.

Η Χώρα έχει πολλά προβλήματα λόγω του στρατηγικού αδιεξόδου της κυβέρνησης. Δεν υπάρχει περιθώριο για πρόσθετα θεσμικά προβλήματα. Ούτε καν για πρόσθετο θέαμα καθώς η κυβέρνηση παράγει ήδη περισσότερο από αυτό που μπορεί να καταναλώσει η κοινή γνώμη».

Εν τω μεταξύ και ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μέσω του Twitter σχολίασε το συγκεκριμένο επεισόδιο.

Δείτε το tweet

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔ ‏@Odysseas

“Δίκαιο”το αίτημα της Ζωής ν αφήσουν τους διαδηλωτές να φτάσουν στο Μαξίμου! Το μήνυμα είναι σαφές, οι Μερκελιστές βρίσκονται στο Μαξίμου!

Πηγή: ΠΑΣΟΚ: Η κυρία Κωνσταντοπούλου γυρίζει με το ζωνάρι λυμένο | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/207595/pasok-i-kyria-konstantopoyloy-gyrizei-me-zonari-lymeno#ixzz3agyBYeEN

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews