Πολιτική

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση σχετικά με το κλείσιμο της Βουλής

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση σχετικά με το κλείσιμο της Βουλής

Ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε το γραφείο τύπου του κόμματος εξαπολύει δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση εξαιτίας της απόφασης να κλείσει η Βουλή. Παράλληλα στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για απαράδεκτη κίνηση που απαξιώνει το δημοκρατικό πολίτευμα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου:

«Είναι φανερό πως ο κ. Σαμαράς φοβάται την ανοιχτή Βουλή, εχθρεύεται τον κοινοβουλευτικό έλεγχο και επιλέγει τις “ασφαλείς” συνθέσεις των θερινών τμημάτων, για να ολοκληρώσει τις μνημονιακές του υποχρεώσεις με τον πιο ανώδυνο για την κυβέρνηση τρόπο, αλλά και για να μεταφερθούν οι συζητήσεις άρσης ασυλίας, μεταξύ των οποίων του υπουργείου Εσωτερικών, αλλά και του Ηλία Κασιδιάρη για την υπόθεση Μπαλτάκου, τον Οκτώβριο.

Ο Πρωθυπουργός, όμως, είναι έκθετος για τη χθεσινή του απόφαση να κλείσει άρον-άρον τη βουλή και για έναν επιπλέον λόγο, αφού έχει χρέος απέναντι στους πολίτες και τη δημοκρατία να συζητηθεί το θέμα της Χρυσής Αυγής, όπως επανειλημμένα έχει ζητήσει η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και, όπως επιβάλλεται από την αναγκαιότητα καταπολέμησης του ναζιστικού φαινομένου».

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews