Ελλάδα

Επίθεση Βούλτεψη σε ΣΥΡΙΖΑ για τις φυλακές υψίστης ασφαλείας

Επίθεση Βούλτεψη σε ΣΥΡΙΖΑ για τις φυλακές υψίστης ασφαλείας

«Προστασία στους πιο σκληρούς βαρυποινίτες, που έχουν καταδικαστεί για εγκλήματα μεγάλης απαξίας και τρομοκρατία, προσφέρει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ».

«Παραδίδουμε στην κρίση του ελληνικού λαού αυτούς που για άλλη μια φορά επιλέγουν να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των θυτών και όχι των θυμάτων», υπογραμμίζει η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη σχετικά με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. «Προστασία στους πιο σκληρούς βαρυποινίτες, που έχουν καταδικαστεί για εγκλήματα μεγάλης απαξίας και τρομοκρατία, προσφέρει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ. Μας υπενθυμίζει μάλιστα τη «δέσμευσή» του να καταργήσει τις φυλακές υψίστης ασφαλείας Τύπου Γ, των πρώτων που ανταποκρίνονται στα ευρωπαϊκά πρότυπα», αναφέρει η Σοφία Βούλτεψη και συμπληρώνει:

«Μετά τη «δέσμευση» του κ. Τσίπρα να αφοπλίσει την αστυνομία, να δημιουργήσει «ένοπλες δυνάμεις νέου τύπου» και να μοιράσει ιθαγένειες στους μετανάστες, τώρα μοιράζει υποσχέσεις στους πιο επικίνδυνους κατάδικους. Παραδίδουμε στην κρίση του ελληνικού λαού αυτούς που για άλλη μια φορά επιλέγουν να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των θυτών και όχι των θυμάτων».

πηγή

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews