Ελλάδα

Επιβεβαιώνει το ΠΑΣΟΚ την επικοινωνία Τσίπρα-Γεννηματά

Επιβεβαιώνει το ΠΑΣΟΚ την επικοινωνία Τσίπρα-Γεννηματά

Από το ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώνεται ότι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα τη Φώφη Γεννηματά.

Σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη ο πρωθυπουργός ενημέρωσε την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Εν τω μεταξύ στενοί συνεργάτες της κυρίας Γεννηματά επισημαίνουν ότι «σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για την Ελλάδα, δεν έχουν θέση οι διαφωνίες και οι αντιπαλότητες. Σημασία έχει, όπως τόνισε και χθες στην ομιλία της στο Κοινοβούλιο η Φώφη Γεννηματά, το αποτέλεσμα, που δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο, παρά η συμφωνία.

Ο πρωθυπουργός και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συμφώνησαν ότι η χθεσινή ψηφοφορία και η έγκριση της ελληνικής πρότασης από τη συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών, έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας στην Ευρώπη», αναφέρουν οι παροικούντες στη Χαριλάου Τρικούπη.

Από την άλλη πλευρά ο πρόεδρος του  Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES) Sergei Stanishev, έστειλε στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ μήνυμα στο οποίο αναφέρει ότι «η ψηφοφορία στο ελληνικό Κοινοβούλιο είναι ένα πολύ καλό μήνυμα για τη συνεδρίαση του Eurogroup».

Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αποδέχτηκε ότι οι Σοσιαλιστές και Σοσιαλδημοκράτες της Ευρώπης βοήθησαν και βοηθούν την Ελλάδα καθοριστικά, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Από την πλευρά της η πρόεδρος του κόμματος ενημέρωσε τον πρωθυπουργό ότι, σε περίπτωση που διεξαχθει την Κυριακή η Σύνοδος Κορυφής, θα μεταβεί και η ίδια ξανά στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει στην σύνοδο των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών.

Γ.Π

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews