Γνώμες

Έρχονται παράφοροι έρωτες!

Έρχονται παράφοροι έρωτες!

Ποιοι έρωτες γεννιούνται αυτόν τον μήνα; Τι χαρακτηριστικά θα έχουν; Πόσο τρελοί και παράφοροι θα είναι; Πόσο θα κάψουν τέλος πάντων τις καρδιές; Πολύ, πάρα πολύ! Αυτό το φθινόπωρο θα γίνουν μερικά από τα πιο περίεργα ταιριάσματα, από τα πιο απρόβλεπτα, από τα πιο καυτά! Δεν θα έχει λογική ο έρωτας, τέρμα η λογική! Θα υπάρξει παράφορο συναίσθημα και μεγάλος ερωτικός παροξυσμός! Θα υπάρξουν ζευγάρια από αυτά που λέμε ούτε μία στο εκατομμύριο, που όμως αυτοί θα περνάνε τέλεια και μαγικά, κόντρα σε κάθε λογική. Πάμε να δούμε τους παράφορους έρωτες που γεννιούνται!

 

Κριός – Καρκίνος

 

Μα, τι άλλο έχουν αυτά τα δύο ζώδια, εκτός από το Κάπα στην αρχή και έχουν πέσει με μανία ο ένας πάνω στον άλλον; Γιατί αγαπιούνται τόσο πολύ; Φταίει ο Δίας του Κριού που έχει πάει και έχει απλώσει τη μεγαλοπρέπειά του στη ζέστη της αγκαλιάς του Καρκίνου! Κανονικά αυτά τα δύο ζώδια, ούτε φίλοι, πώς το λένε! Αλλά τώρα το λένε έρωτα! Ειδικά με τη Σελήνη να περνάει στις 26 Σεπτεμβρίου στον καρκίνο, παθαίνουν ένα κάτι τρελό οι Κριοί! Βλέπουν τον Καρκίνο να λικνίζει την ανασφάλειά του, και του ορμάνε ακάθεκτοι!

 

Ταύρος  – Υδροχόος

 

Για όλα φταίει η Αφροδίτη! Καθώς είναι στον Σκορπιό, τρελαίνει τους πάντες. Την μοιράζονται λιγάκι αυτά τα δύο ζώδια, είναι Κυβερνήτης του ταύρου και Συγκυβερνήτης του υδροχόου. Συμβατούς, δεν τους λες κανονικά. Αλλά ειδικά οι ταύροι του 1ου Δεκαημέρου με τους Υδροχόους του 3ου, θα γράψουν ιστορία! Ο Υδροχόος έχει και λίγη γυαλάδα στο μάτι έξτρα, με τον Ουρανό ανάδρομο, έχει πολύ πάθος και θέλει να κάνει μεγάλες ανατροπές! Και πάει και τις κάνει με τον Ταύρο, που άλλο που δεν θέλει αυτό το διάστημα! Θα ζήσουν τα απίστευτα και δεν το λένε σε κανέναν!

 

Ιχθείς – Δίδυμοι

 

Καλά, αυτό το ζευγάρι, θα μας τρελάνει το φθινόπωρο! Αυτοί, ούτε που μιλιόντουσαν! Στην ίδια παρέα δεν ερχόταν ο ένας αν δεν έφευγε ο άλλος. Και τώρα είναι μέσα στα μέλια και τους έρωτες. Έχουν πάθει τον απόλυτο κεραυνοβόλο έρωτα και τρελαίνουν και τους άλλους! Είναι και εκδηλωτικοί δηλαδή, όχι τίποτε άλλο, δεν μαζεύονται! Δεν πάει να λέει όλος ο κόσμος ότι δεν ταιριάζουν, αυτοί μια χαρά τα έχουν βρει. Είναι και διπλά ζώδια, όσο να πεις υπάρχει ποικιλία και του δίνουν και καταλαβαίνει! Όμορφοι, αισθησιακοί, παιχνιδιάρηδες, όλο το ερωτικό χαρτί!

 

Λέων – Ζυγός

 

Ο καημένος ο Λέων, κανονικά δεν θα το πάθαινε αυτό το πράγμα! Είναι και ο Άρης στον λέοντα, και έχει και έξτρα νεύρα, οπότε δεν αντέχει τα πολλά καμώματα του Ζυγού. Ναι, και τώρα που ο Ήλιος είναι στον Ζυγό, οι ζυγαριές έχουν όρεξη και κέφι για παιχνίδι! Οπότε, όσο περισσότερο εκνευρίζονται οι Λέοντες, τόσο περισσότερο τους φλερτάρουν οι Ζυγοί. Και όταν οι Ζυγοί φλερτάρουν, ούτε οι Λέοντες δεν μπορούν να αντισταθούν, πώς να το κάνουμε! Μεγάλος έρωτας και παθιασμένος, τρελή αγάπη με πολύ συναίσθημα!

 

Σκορπιός Αιγόκερως

 

Τι ζημιά τι συμφορά! Εκεί που βγήκε ο Αιγόκερως νοικοκυρεμένα και ήσυχα να πιει ένα καφέ, πάει και πέφτει πάνω στον αγριεμένο ερωτικά Σκορπιό! Και παθαίνει ερωτικό ντελίριο! Σκορπιοί και Αιγόκεροι, που κανονικά με τίποτα δεν γίνονται ζευγάρι θεωρητικά, κάνουν έναν από τους πιο hot συνδυασμούς, που ανάβουν πυρκαγιές στον έρωτα! Ο Σκορπιός βάζει την γοητεία, ο Αιγόκερως βάζει την…επιμέλεια και γίνονται οι δυο τους αχώριστοι! Ο Σκορπιός λέει βέβαια πού θα πάνε και τι θα κάνουν στα ερωτικά μονοπάτια, ο Αιγόκερως έχει αναλάβει τα πρακτικά, μια χαρά τα πηγαίνουν οι δυο τους και ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει!

 

Παρθένος  – Τοξότης

 

Αυτό το ζευγάρι τέλος πάντων, καίει καρδιές! Το μόνο κακό είναι πως είναι πολύ κινητικοί οι Τοξότες, αναγκαστικά, λόγω υποχρεώσεων. Και μένουν πίσω να τους περιμένουν οι Παρθένοι, που όπως δεν μιλάνε και πολύ, τσουρουφλίζονται μόνοι τους από τον έρωτα! Αυτά τα δύο ζώδια έχουν πάθει ανέλπιστο και μεγαλειώδη έρωτα μεταξύ τους. Ωραία σχέση, δεν είναι έτσι άσχημα τα πράγματα όπως τα περιγράφει η παράδοση! Μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα μαζί και ο ένας έχει ανάγκη τον άλλον. Είναι τέλειοι λέμε, τέλειοι!

 

 

 

 

πηγή: oroskopos.tv

Σχόλια

Γνώμες

Περισσοτερα στην κατηγορια Γνώμες

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link