Ελλάδα

ΕΣΗΕΑ: Καμία σύνδεση ονομάτων δημοσιογράφων με χρηματισμό από το ΚΕΕΛΠΝΟ για την ώρα

ΕΣΗΕΑ: Καμία σύνδεση ονομάτων δημοσιογράφων με χρηματισμό από το ΚΕΕΛΠΝΟ για την ώρα

Στην παρούσα φάση, με βάση τα στοιχεία που έχουν κατατεθεί, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συνδεθούν ονόματα δημοσιογράφων με τυχόν χρηματισμό από το ΚΕΕΛΠΝΟ, τονίζει η ΕΣΗΕΑ, επισημαίνοντας ότι η υπόθεση τελεί υπό διερεύνηση.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος το μεσημέρι κατέθεσε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ το σύνολο της έκθεσης του ΚΕΕΛΠΝΟ που αφορά χρηματικά ποσά, τα οποία διατέθηκαν σε δημοσιογράφους, τηλεοπτικούς διαύλους και εταιρείες ΜΜΕ, κατόπιν πρόσκλησης του οργάνου μετά τις δημόσιες δηλώσεις του.

Ο κ. Καμμένος είχε κάνει γνωστή την πρόθεσή του να καταθέσει στην ΕΣΗΕΑ «τον πλήρη κατάλογο των δημοσιογράφων και των καναλιών που έπαιρναν χρήματα από την Ε.Ε. δήθεν για τα εμβόλια είτε για τη γρίπη, προκειμένου να κατευθύνουν τις βολές τους κατά συγκεκριμένων πολιτικών δυνάμεων».

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ σημειώνει ότι κατά την κατάθεσή του ο υπουργός παρέδωσε έγγραφο με λίστα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και στελεχών του Τύπου (έντυπου και ηλεκτρονικού), διευκρινίζοντας ότι διατηρεί επιφυλάξεις, καθώς στις περισσότερες των περιπτώσεων τα αντίστοιχα κονδύλια, αφορούν διαφημιστική δαπάνη.

«Προς αποφυγή εσφαλμένων συμπερασμάτων και άστοχου διασυρμού προσώπων, το ΠΠΣ αισθάνεται υποχρεωμένο να διευκρινίσει ότι: Στην παρούσα φάση και με τα στοιχεία που κατατέθηκαν, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συνδεθούν ονόματα με τυχόν χρηματισμό. Εκτός εάν μετά την ολοκλήρωση της έρευνας προκύψουν πρόσθετα και επαρκή στοιχεία» καταλήγει το Πειθαρχικό της Ένωσης.

πηγή: naftemporiki.gr

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews