Πολιτική

Ευάγγελος Βενιζέλος: Είναι υπόθεση υπεράσπισης της Δημοκρατίας

Ευάγγελος Βενιζέλος: Είναι υπόθεση υπεράσπισης της Δημοκρατίας

«Υπόθεση υπεράσπισης της Δημοκρατίας» χαρακτήρισε την υπόθεση της Χρυσής Αυγής ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος μίλησε στη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα, τόνισε πως «όλοι οι θεσμοί πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και η δικαιοσύνη πρέπει να πράξει το ίδιο».

 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που λίγο νωρίτερα είχε συνομιλήσει με τους κυρίους Αθανασίου, Σταμάτη και Δενδια υπογράμμισε πως το ΠΑΣΟΚ «ζήτησε πλήρη εφαρμογή της ισχύουσας ποινικής νομοθεσίας που είναι επαρκέστατη και πρέπει να ολοκληρωθεί η αντιρατσιστική νομοθεσία».

 

Ο κ. Βενιζέλος κάλεσε τα κόμματα να μην κρύβονται πίσω από τη Χρυσή Αυγή, παρατήρησε πως «ακόμη και τώρα κάποιοι αντιδρούν με μισόλογα και φέρνουν στην ίδια μοίρα μια εγκληματική ναζιστική οργάνωση με το μνημόνιο. Αυτά δεν είναι συγκρίσιμα».

 

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σημείωσε οτι «θα συνιστούσα σε όλους να μην βιάζονται. Δεν υπάρχει ολοκληρωμένη δικαστική κρίση τα πράγματα εξελίσσονται. Η υπόθεση πρέπει να διερευνηθεί στο επίπεδο που πρέπει είναι υπόθεση ιστορική, δημοκρατίας, θεσμών και κράτους δικαίου». Ο κ. βενιζέλος επανέλαβε οτι όταν το ΠΑΣΟΚ έθετε το θέμα επιτακτικά δεν ακολούθησε κανείς.

 

 

 

πηγή: newpost.gr

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews