Κινηματογράφος

Έβδομη και τελική σεζόν για το True Blood

Έβδομη και τελική σεζόν για το True Blood

Είναι επίσημο πλέον πως η σειρά True Blood θα ολοκληρωθεί με 10 επεισόδια το 2014. Η αμερικανική σειρά φαντασίας που κρατάει συντροφιά στο κοινό από το 2008 και έχει καλύψει αρκετές μορφές διαφορετικότητας μέσα στο πλαίσιο του υπερφυσικού. Την ανακοίνωση έκανε ο Πρόεδρος Προγράμματος της HBO, Michael Lombardo, με δηλώσεις του, καθώς επίσης και ο Alan Ball και ο Brian Buckner.

Ακολουθούν όλες οι δηλώσεις ξεκινώντας από τον Πρόεδρο Προγράμματος Michael Lombardo, όπου δήλωσε: «Το True Blood έχει μεγάλη ιστορία στους δέκτες του HBO. O Alan Ball πήρε τα βιβλία του Charlaine Harris και κατέστησε ένα εκπληκτικό καστ ηθοποιών με πρωταγωνίστρια την Anna Paquin στον ρόλο της Sookie Stackhouse και δημιουργώντας ένα τηλεοπτικό σόοου που έχει πολλούς αφοσιωμένους φανς αυτού του αξέχαστου ταξιδίου. Ο Alan έδωσε την σκυτάλη στον Brian Buckner που οδήγησε τους συγγραφείς μας στην δημιουργία της 6ης σεζόν και θα αυτός που θα μας οδηγήσει στην 7η και τελευταία σεζόν αυτής της σειρά. Μαζί και με τους πολυάριθμους φανς θα μας είναι δύσκολο να αποχαιρετίσουμε τους κατοίκους του Bon Tempes, αλλά ανυπομονώ για την πολλά υποσχόμενη τελευταία σεζόν της σειράς.»

Ο δημιουργός – σεναριογράφος της σειράς Alan Ball δήλωσε συγκινημένος: «Από την στιγμή που διάβασα τα βιβλία της Charlaine κατάλαβα πως είχαν το υπόβαθρο για κάτι μοναδικό. Ύστερα οι καταπληκτικοί σεναριογράφοι μας, το καστ και η ομάδα έφεραν ζωή στην ιστορία της Charlaine με έναν τρόπο που κάλυψε τις μεγαλύτερες προσδοκίες μου. Είμαι βαθιά συγκινημένος με την κίνηση του HBO να δημιουργεί τέτοιες συνεργασίες και φυσικά με όλους τους θεατές που επέλεξαν να αφιερώνουν τα βράδια της Κυριακής μαζί μας στο Bon Temps

Ο συγγραφέας τηλεόρασης της 6ης σεζόν Brian Buckner με την σειρά του δήλωσε: «Νιώθω απίστευτα περήφανος που είμαι κομμάτι της οικογένειας του True Blood από την έναρξη. Στοιχηματίζω πως δεν υπάρχουν τόσο ταλαντούχοι και πιστά εργαζόμενοι ηθοποιοί και ομάδες εκεί έξω και θα ήθελα να συμπληρώσω με μια προσωπικά εγκάρδια συγχαρητήρια σε όλους για την αφοσίωση και την επιμονή όλων των χρόνων και ιδιαίτερα του τελευταίου, καθώς πέρασα σε έναν πιο μεγάλο ρόλο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στο HBO για την ακλόνητη υποστήριξη και φυσικά στον Alan Ball, αυτή την ιδιοφυία που μας έφερε όλους κοντά σε αυτό το ταξίδι. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αφοσιωμένους φανς της σειράς. Καθώς προχωράμε μαζί στα τελευταία σημεία του Bon Temps, θα κάνουμε τα πάντα για να προσδώσουμε την ιστορία της Sookie με συναίσθημα, φαντασίας και φυσικά γέλιο.»

της Δανάης Σωπασή

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews