Κόσμος

Έξαλλος ο Πούτιν με τη Louis Vuitton

Έξαλλος ο Πούτιν με τη Louis Vuitton

Την οργή του ρώσου προέδρου Πούτιν προκάλεσε μία γιγαντιαία (9 μέτρα ύψος και 34 μήκος) τσάντα Louis Vuitton’s που τοποθετήθηκε στην Κόκκινη Πλατεία, μπροστά στο Μαυσωλείο του Λένιν και στην πραγματικότητα είναι «περίπτερο» για εκδήλωση της εταιρείας. Μετά από αντιδράσεις, έδωσε εντολή να την «ξηλώσουν».

Εκπρόσωπος του Κρεμλίνου ανέφερε πως η εγκατάσταση δεν είχε συμφωνηθεί με τις αρχές και ότι η προεδρία επιθυμεί την «αποχώρηση» της τσάντας, αφού είναι πολύ μεγάλη και «επισκιάζει» τα πάντα γύρω της.

Μέσα στην «τσάντα» θα γινόταν η εκδήλωση «Η ψυχή του ταξιδιού» που θα ήταν αφιερωμένη στην ιστορία του γαλλικού οίκου. Η πρεμιέρα είχε προγραμματιστεί για τις 2 Δεκεμβρίου και τα έσοδα θα διατίθεντο για φιλανθρωπικό σκοπό, μέσω ιδρύματος μίας Ρωσίας που είναι μοντέλο και φίλη του γιου στελέχους της εταιρείας.

Συνάντησε ωστόσο αντιδράσεις στη Δούμα, ενώ εκπρόσωπος του Κομμουνιστικού Κόμματος κατήγγειλε πως αμαύρωνε έναν ιερό τόπο. Από την πλευρά της η γαλλική εταιρεία δηλώνει πως θα προσπαθήσει να δει τι συμβαίνει και θα διαβουλευτεί με τον πρόεδρο Πούτιν προκειμένου να «διασωθεί» η προγραμματισμένη εκδήλωση.

Πηγή imerisia.gr

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews