Ελλάδα

Εξηγήσεις για την υπόθεση Φλαμπουράρη ζητάει ο Μεϊμαράκης

Εξηγήσεις για την υπόθεση Φλαμπουράρη ζητάει ο Μεϊμαράκης

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, μεταξύ άλλων τόνισε ότι περιμένει να δοθούν εξηγήσεις για την υπόθεση Φλαμπουράρη, ενώ δε θέλησε να σχολιάσει περαιτέρω τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Παράλληλα ο κ. Μεϊμαράκης σημείωσε ότι “ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να βρει πολλές δικαιολογίες. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θέλει να συνεργαστεί”. Ακόμη χαρακτήρισε ως “ατόπημα” το γεγονός ότι τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή. Αναφερόμενος στην επόμενη των εκλογών είπε ότι εάν το κόμμα του είναι δεύτερο θα συνεργαστεί.

“Αν μας ζητήσει συνεργασία έχουμε αποδείξει ότι βάζουμε το πατριωτικό καθήκον πάνω από το κομματικό συμφέρον. Δεν είχαμε κανένα λόγο να πάμε για εκλογές αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν το πρώτο κόμμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τους 53 που στο κείμενό τους ξεκάθαρα αναφέρουν ότι δεν θα ψηφίσουν εφαρμοστικούς νόμους.

Είναι στο DNA του Τσίπρα να ρωτάει συνεχώς τους πολίτες. Οι πολίτες γνωρίζουν ότι είναι μονόδρομος και μας έχει βάλει ο κ. Τσίπρας σε αυτό. Aναγκαστικά, μετά τις εκλογές, θα έχουμε κυβέρνηση συνεργασίας” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο Μνημόνιο είπε πως “το μνημόνιο έχει βασικούς πυλώνες που εμείς ορισμένος εξ αυτών τους πιστεύουμε. Στο μόνο που δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα είναι το συνταξιοδοτικό για το 2016. Οποιος σας πει ότι μπορεί πριν το α’ εξάμηνο του 2016 να πει μια κουβέντα για διαπραγμάτευση σας λέει ψέμματα”.

Επιπλέον είπε πως πρέπει “να φτιάξουμε ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης το οποίο να προχωράει ανεξάρτητα με το ποιος είναι πρωθυπουργός. Θα διορθώσουμε το μνημόνιο. Αν ξεμπλοκάρουμε τα μεγάλα έργα θα έχουμε το περιθώριο να κινηθούμε με διαφορικό τρόπο. Να στείλουμε το μήνυμα ότι η χώρα νοικοκυρεύεται. Πρέπει να στείλουμε μήνυμα αξιοπιστίας”.

Αναφερόμενος στην κατάργηση του ΕΚΑΣ ο κ. Μεϊμαράκης είπε πως “η κατάργηση του ΕΚΑΣ δεν είναι μεταρρύθμιση. Αυτό και οι ομαδικές απολύσεις μπήκαν στο τραπέζι με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ”.

 

 

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews