Αθλητικά

Έξωση από το «Βικελίδης» στην ΠΑΕ Άρης

Έξωση από το «Βικελίδης» στην ΠΑΕ Άρης

Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις στον Άρη! Μετά από συνεδρίαση, ο Ερασιτέχνης αποφάσισε να κάνει πράξη την απειλή του και να μην επιτρέψει στην ΠΑΕ του Λάμπρου Σκόρδα να παίξει στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι χρειαστεί για να εμποδίσουν τις κινήσεις του Λάμπρου Σκόρδα είναι στον Άρη. Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που ξεκίνησαν μετά την απόφαση του Ειρηνοδικείου να επαναφέρει τον πρώην παράγοντα στη διοίκηση (και να διατηρήσει την ομάδα στη Football League) ο Ερασιτέχνης είχε ξεκαθαρίσει ότι σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα παραχωρήσει το γήπεδο για ν’ αγωνιστεί.

Και το απόγευμα της Τετάρτης σφράγισε και τυπικά τη συγκεκριμένη απόφαση, μετά από συνεδρίαση του σωματείου, στην οποία αποφασίστηκε επίσης να συνεχιστεί για όσο χρειαστεί η κατάληψη των γραφείων από τους φιλάθλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα στα γραφεία του ΑΣ συνεδρίασε εκτάκτως το Δ..Σ του Συλλόγου και μεταξύ άλλων αποφάσισε:

Θέμα 1ο: Να επιτρέψει την είσοδο και παραμονή της επιτροπής των φιλάθλων του ΑΡΗ, για όσο χρειαστεί, εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης και στα γραφεία του Συλλόγου επί της οδού Αλκμήνης 69, η οποία συνεδριάζει για θέματα του Συλλόγου και την εν γένει λειτουργία του.

Θέμα 2ο: Να προχωρήσει άμεσα στην ανάκληση του με αριθμό πρωτοκόλλου 274/4-08-2014 παραχωρητηρίου του γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης προς την ΠΑΕ ΑΡΗΣ για τους αγώνες Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδος για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015».

πηγή: sport-fm.gr

Σχόλια

Αθλητικά

Περισσοτερα στην κατηγορια Αθλητικά

Copyright © 2015-2016 Clevernews