Πολιτική

Φ. Κουβέλης: «Όχι» σε εκλογές για τη Χ.Α.

Φ. Κουβέλης: «Όχι» σε εκλογές για τη Χ.Α.

Κατά της προκήρυξης εκλογών εξαιτίας των εξελίξεων με τη Χρυσή Αυγή, τάχθηκε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ. «Δεν πρέπει να κάνουμε την Χ.Α. και τα γεγονότα συντελεστή των εξελίξεων», υποστήριξε, αλλά δεν απέκλεισε εκλογές και μέσα στο 2013.

Ο κ. Κουβέλης έθεσε, επίσης, το θέμα της χρηματοδότησης για τη δραστηριότητα του κόμματος και ζήτησε σύγκληση όλων των πολιτικών δυνάμεων του δημοκρατικού τόξου έναντι της ναζιστικής απειλής.

O πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, μιλώντας στον Σκάι, τόνισε ότι στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του Μαξίμου έπαιζαν με την ατζέντα της Χρυσής Αυγής, αναφέροντας ότι το κόμμα είχε θέσει θέμα Χ.Α. κατά τη συμμετοχή του στο κυβερνητικό σχήμα.

Ανέφερε ότι παρότι το θέμα της Χ.Α. είχε τεθεί στην συγκυβέρνηση από τη ΔΗΜΑΡ δεν υπήρχε συγκεκριμένη ενέργεια. «Καθυστερούσαν τους φακέλους οι αρμόδιοι για τη ΧΑ. Υπήρχε θεσμική χαλάρωση, και το μη “θίγετε τα κακώς κείμενα”» σημείωσε.

Προειδοποίησε δε, ότι υπάρχουν ακόμη μικρά αποστήματα φασισμού στις ένοπλες δυνάμεις και στα σώματα ασφάλειας, που υπάρχει κίνδυνος να ενισχυθούν.

«Η δικαιοσύνη κάνει καλά τη δουλειά της, αλλά η έρευνα πρέπει να προχωρήσει σε βάθος και με ταχύτητα. Υπάρχουν ακόμη μικρά αποστήματα φασισμού στις ένοπλες δυνάμεις και στα σώματα ασφάλειας που όμως μπορεί να μεγαλώσουν, να μην γενικεύσουμε, μικροί αλλά υπαρκτοί θύλακοι», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κουβέλης.

Πηγή real.gr

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews