Πολιτική

Φάλαγγα της ΧΑ στον Αρειο Πάγο: Εκαναν μήνυση στο ΠΑΣΟΚ για τα δάνεια

Φάλαγγα της ΧΑ στον Αρειο Πάγο: Εκαναν μήνυση στο ΠΑΣΟΚ για τα δάνεια

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, Ελένη Ζαρούλια, Χήστος Παππάς και Παναγιώτης Ηλιόπουλος πήγαν στον Αρειο Πάγο και κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του ΠΑΣΟΚ για τα δάνεια που έχει λάβει το κόμμα. Η μήνυση είναι κατά παντός υπευθύνου για τις κρατικές επιχορηγήσεις της περιόδου 2007-2010.

 

Παπάς: Τα στοιχεία που καταθέσαμε θα στείλουν το ΠΑΣΟΚ φυλακή

 

Ο βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παππάς είπε «καταθέσαμε στοιχεία που θα στείλουν το ΠΑΣΟΚ στη φυλακή» και το χαρακτήρισε διεφθαρμένο κόμμα που καταλήστεψε το λαό.

 

Παράλληλα πρόσθεσε πως ο φάκελος ήταν στα χέρια της Δικαιοσύνης «καταχωνιασμένος σε συρτάρια με άνωθεν εντολή». Μάλιστα κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας «Ο πρωθυπουργός καλύπτει το ΠΑΣΟΚ και το χρησιμοποιεί ως δεκανίκι για να μείνει στην εξουσία». Ο Χρήστος Παππάς ρωτήθηκε για το αν θα παραιτηθεί και η απάντησή του ήταν πως «θα κάνω το καθήκον μου».

 

Δεν τους δέχτηκε η εισαγγελέας

 

Παρότι στον Άρειο Πάγο μετέβη σύσσωμη η κοινοβουλευτική της ομάδα με τη μηνυτήρια αναφορά στα χέρια, η εισαγγελέας του Άρειου Πάγου Ευτέρπη Γκουτζαμάνη δεν τους δέχτηκε στο γραφείο της επικαλούμενη φόρτο εργασίας, παραπέμποντας τους στον εισαγγελέα υπηρεσίας. Έτσι ο εκπρόσωπος της ΧΑ, Ηλίας Κασιδιάρης περιορίστηκε να υποβάλλει στο πρωτόκολλο την αναφορά και να εξηγήσει γιατί ζητάει να διωχθεί κάθε υπεύθυνος από το ΠΑΣΟΚ στον αντιεισαγγελέα ΑΠ Γ. Μποροδήμο.

 

ΠΑΣΟΚ: Σιγα μην φοβηθούμε

 

Μέσω twitter το ΠΑΣΟΚ έδωσε τη δική του απάντηση. «Μας κάνει μήνυση ο κ.Μιχαλολιάκος και οι συν αυτώ, δηλαδή η ηγεσία μιας εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης! Σιγά μη φοβηθούμε!»

 

Οι ειρωνείες Κασιδιάρη: «Ηρθαμε να παραδοθούμε»

 

«Καλημέρα παιδιά, ήρθαμε να παραδοθούμε» είπε ειρωνικά ο Ηλίας Κασιδιάρης μόλις είδε τους δημοσιογράφους.

 

Υπενθυμίζεται πως ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης σε δηλώσεις του στη Βουλή είχε αναφέρςει πως η Χρυσή Αυγή θα πάει στον εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσει στοιχεία βάσει των οποίων η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ αλλά και τα κόμματα της Αριστεράς. Ωστόσο είχε κάνει αναφορά για στοιχεία βάσει των οποίων τα κόμματα εμπλέκονται σε εγκληματικές πράξεις και τρομοκρατικές ενέργειες και όχι γι ατο θέμα των δανείων.

 

πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link