Ελλάδα

Η Φάνη θα έβγαινε Πρόεδρος

Η Φάνη θα έβγαινε Πρόεδρος

Την πολυπόθητη συναίνεση πέτυχε η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά η οποία κατάφερε να «συσπειρώσει» όλα τα κόμματα (πλην του ΣΥΡΙΖΑ) στην παρουσίαση του βιβλίου της με το ακροατήριο να σχολιάζει πως η πρώην υπουργός θα συγκέντρωνε τον «μαγικό» αριθμό των 180 αν επιλεγόταν για Πρόεδρος, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης.

«Όποιος ήταν στο «Χίλτον» την Τρίτη το μεσημέρι στην παρουσίαση του βιβλίου της Φάνης Πάλλη-Πετραλιά με τίτλο «Σαράντα χρόνια τώρα» είχε την εντύπωση ότι η πρώην υπουργός της ΝΔ πέτυχε κάτι που δεν πέτυχε καμία πολιτική δύναμη: την πολιτική συναίνεση.

Ήταν εκεί οι πάντες: μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, βουλευτές σχεδόν από όλα τα κόμματα (συμπεριλαμβανομένου και του ΣΥΡΙΖΑ), ένας αρχηγός κόμματος (Φ. Κουβέλης), ανεξάρτητοι βουλευτές που δεν έχουν εκδηλώσει ακόμη την πρόθεσή τους για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της Βουλής, η σύζυγος του Πρωθυπουργού Γεωργία Σαμαρά, ο πρώην πρωθυπουργός Π. Πικραμμένος (που καθόταν στην πρώτη σειρά και δεν ήταν λίγοι αυτοί που του έλεγαν ότι «έπαιξε το όνομά σου στην προεδρική εκλογή») και πλήθος κόσμου.

Αφήστε που το fan club της Φάνης έλεγε ότι αν την είχαν προτείνει ως υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είχε πολλές πιθανότητες να βγει από την πρώτη ψηφοφορία».

πηγή: tovima.gr

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews