Ελλάδα

Φαντάροι μπούκαραν στο Δήμο Βόλου και είπαν στο Μπέο ότι έμαθαν ότι «μία δημοτική σύμβουλος κάνει καλό σεξ»

Φαντάροι μπούκαραν στο Δήμο Βόλου και είπαν στο Μπέο ότι έμαθαν ότι «μία δημοτική σύμβουλος κάνει καλό σεξ»

Επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, που σημαδεύτηκε από αποχωρήσεις των συμβούλων της αντιπολίτευσης. Όλα άρχισαν την ώρα που ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος ενημέρωνε το σώμα για τη ΔΕΥΑΜ, όταν στην αίθούσα μπήκαν στην αίθουσα δύο νεαροί που φορούσαν στρατιωτικές φόρμες και δήλωσαν ότι είναι από το στρατόπεδο «Γεωργούλα», έμαθαν ότι υπάρχει μια δημοτική «που κάνει καλό σεξ» και αφού έδωσαν ένα χαρτάκι με ένα τηλέφωνο στον δήμαρχο, αποχώρησαν.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό έρχεται λίγες μέρες μετά την αγοραία επίθεση του Δημάρχου σε δημοτική σύμβουλο, την οποία είχε αποκαλέσει “χοντρή” και για την οποία είχε αφήσει υπονοούμενα πως “κάνει πολύ καλό σεξ”.

Αντιδράσεις

Άμεση ήταν η αντίδραση του συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Αλέκου Δούρα, που ζήτησε από τον δήμαρχο να καλέσει την Αστυνομία και τον κατηγόρησε ότι μετέτρεψε σε καρναβάλι το Δημοτικό Συμβούλιο, αφήνοντας αιχμές για προβοκάτσια της Δημοτικής Αρχής. Ο δήμαρχος τόνισε ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό και τόνισε ότι καταδικάζουν όλοι, τόσο την ενέργεια, όσο και τους ηθικούς αυτουργούς της, ενώ ζήτησε εκτός από την Αστυνομία να κληθεί και η Στρατονομία.

Λίγο αργότερα, στο Δημοτικό Συμβούλιο κατέφτασε αστυνομικός, στον οποίο ο δήμαρχος εξήγησε τι είχε συμβεί ενώ η θιγόμενη δημοτική σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας του έδωσε κατάθεση. Ο δήμαρχος, απευθυνόμενους προς τους συμβούλους της πλειοψηφίας ζήτησε να καταδικαστεί το περιστατικό, αλλά τόνισε ότι υπάρχει ηθικός αυτουργός που δεν είναι άμοιρος ευθυνών.

 

πηγή: huffingtonpost.gr

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews