Ελλάδα

Φίλης: Δεν πρέπει να υπάρξει αριστερή παρένθεση με υπαιτιότητα ανθρώπων της Αριστεράς

Φίλης: Δεν πρέπει να υπάρξει αριστερή παρένθεση με υπαιτιότητα ανθρώπων της Αριστεράς

Η Βουλή να δώσει απάντηση στο πραξικόπημα που επιχειρήθηκε τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ«Σήμερα αυτό που προέχει είναι να εκφραστεί από τη Βουλή μία απάντηση για το πραξικόπημα, να διασωθεί η χώρα από την οικονομική χρεοκοπία» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, προσερχόμενος στη Βουλή όπου θα συνεδριάσει η ΚΟ του κόμματος.

«Δεν θα συμπράξουμε στην ανατροπή της λαϊκής βούλησης του Ιανουαρίου. Θα αντιδράσουμε στο πραξικόπημα εις βάρος της χώρας» συνέχισε ο κ. Φίλης και υπογράμμισε πως «η κυβέρνηση κινδύνευσε από δυνάμεις του εξωτερικού που δεν μας συγχώρησαν ότι κάναμε μία άλλη επιλογή… Δεν πρέπει να υπάρξει αριστερή παρένθεση με υπαιτιότητα ανθρώπων της Αριστεράς»

«Πρέπει να προχωρήσουμε στη λήψη των μέτρων για να σωθεί η οικονομία» τόνισε ακόμη ο κ.Φίλης, ο οποίος υποστήριξε πως στη Βουλή θα στηρίξουμε την ελληνική κυβέρνηση.

Όσον αφορά στην Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο κ. Φίλης τόνισε ότι ο ρόλος της προέδρου ή του προέδρου της Βουλής είναι να διευκολύνει το έργο του Κοινοβουλίου.

Πηγή protothema

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews