Ελλάδα

Φίλης: Ενοχλητική η σύμπλευση Κων/πούλου με Χρυσή Αυγή

Φίλης: Ενοχλητική η σύμπλευση Κων/πούλου με Χρυσή Αυγή

Για σύμπλευση της προέδρου της Βουλής με την Χρυσή Αυγή σε θέματα κοινοβουλευτικής λειτουργίας έκανε λόγο μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Φίλης.

“Το πρόβλημα με την κα Κωνσταντοπούλου δεν είναι ότι έχει μια άποψη, είναι βουλευτής και υποχρεόυται να διατυπώνει την άποχψή της, επ’ αυτού δεν υπάρχει κανένα θέμα, το πρόβλημα με την κα Κωνσταντοπούλου είναι ότι προσπάθησε την Παρασκευή να αξιοποιήσει τον θεσμικό της ρόλο για να μην λάβει εγκαίρως απόφαση η Βουλή επί του ζητήματος που είχε συγκλιθεί”, είπε.

Και σημείωσε ειδικότερα: “Έγινε μια διάσκεψη προέδρων στις 10:15 το βράδυ όπου υπήρχε μια ομόφωνη απόφαση των πολιτικών κομμάτων πλην της Χρυσής Αυγής να υπάρξει μια διαδικασία συζήτησης και ολοκλήρωσης την Παρασκευή το βράδυ της ολομέλειας γύρω από το ζητήματα που είχε θέσει η κυβέρνηση, η κα Κωνσταντοπούλου είχε μόνη της μια άποψη, μια ψήφος σε σύνολο 20 της διάσκεψης των προέδρων και τη Χρυσή Αυγή που συνομιλούσε με την πρόταση της κα Κωνσταντοπούλου λέγοντας να ματαιωθεί η συζήτηση. Αυτό είναι το πολιτικό θέμα”.

“Είναι ενοχλητικό ότι θα πολλοστή φορά η κα Κωνσταντοπούλου συμπλέει σε θέμα κοινοβουλευτικής λειτουργίας με τη Χρυσή Αυγή”, τόνισε. Για το εάν θα ζητηθεί η παραίτησή της, είπε πως “δεν είναι θέμα δικό μου αυτό, είναι θέμα της ίδιας, δεν θέλω να υποδείξω εγώ την έντιμη πολιτική στάση”.

Πηγή megatv

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link