Ελλάδα

Φήμες για Αβραμόπουλο επικεφαλής στο επικρατείας της ΝΔ

Φήμες για Αβραμόπουλο επικεφαλής στο επικρατείας της ΝΔ

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος, βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα, καθώς φέρεται να επιθυμεί την ένταξή του στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Πιο συγκεκριμένα διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κύριος Αβραμόπουλος έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην εσωτερική πολιτική.

Αυτό θα συμβεί με  την προϋπόθεση ότι θα τεθεί επικεφαλής στη λίστα Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος έχει τη σύμφωνη γνώμη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και είναι θέμα ημερών, αν όχι ωρών, να ανακοινώσει την αποχώρησή του από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ωστόσο γεννούνται πολλά ερωτήματα από τη στάση του Επιτρόπου Μετανάστευσης. Ένα από αυτά κάνουν λόγο ότι στοχεύει στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας (οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2016). Παράλληλα σύμφωνα με άλλες εκτιμήσεις ο κύριος Αβραμόπουλος φαίνεται να ελπίζει ότι θα αναλάβει επικεφαλής της κυβέρνησης που θα προκύψει μετά τις εκλογές, εφόσον αυτή θα είναι ευρύτερης συνεργασίας με τη συμμετοχή της ΝΔ.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews