Κόσμος

Οι φοιτητές του Χάρβαρντ προτιμούν να αντιγράφουν από το να κάνουν σεξ

Οι φοιτητές του Χάρβαρντ προτιμούν να αντιγράφουν από το να κάνουν σεξ

Έρευνα της εφημερίδας Harvard Crimson, δείχνει ότι οι φοιτητές του διάσημου πανεπιστημίου είναι σπεσιαλίστες της αντιγραφής ωστόσο δεν τα πάνε και τόσο καλά στο σεξ.

news247 Σεπτέμβριος 10 2013 11:53

Οι φοιτητές του διάσημου Πανεπιστημίου Harvard της Βοστόνης είναι σπεσιαλίστες στην αντιγραφή ωστόσο δεν τα πάνε και τόσο καλά στο σεξ.

Σύμφωνα με αποτελέσματα έρευνας που διεξήγαγε η εφημερίδα του πανεπιστημίου “The Harvard Crimson” μόνο το 35% των νέων φοιτητών έχει κάνει σεξ ενώ το 42% έχει παραδεχτεί ότι  έχει κάνει λογοκλοπή ή άλλους είδους “κλεψιά” σε σχολική εργασία.

Το 25 % των φοιτητών του Χάρβαρντ θα έχουν σεξουαλικές σχέσεις με ένα μόνο άτομο κατά τη διάρκεια της φοίτησης τους στο πανεπιστήμιο ενώ το 30% από αυτούς θα έχει περισσότερους από πέντε σεξουαλικούς συντρόφους σε βάθος τετραετίας.

Μόλις επτά ήταν οι φοιτητές που υποστήριξαν ότι είχαν σεξουαλική επαφή με 10 ή περισσότερα άτομα.

Σύμφωνα με το Bussiness Insider το 84% των 1.300 πρωτοετών που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι οι ακαδημαϊκές υποχρεώσεις τους βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων τους, αφήνοντας πίσω τα αθλήματα, τα χόμπι,  την εργασία και την κοινωνική ζωή. Κανείς από τους ερωτηθέντες δεν σκοπεύει να παραμελήσει τις ακαδημαϊκές του υποχρεώσεις.

Ο εκπρόσωπος του πανεπιστημίου Jeff Neal   εξήγησε ότι έχει συστηθεί μια επιτροπή από ακαδημαϊκό προσωπικό και φοιτητές προκειμένου να αντιμετωπιστεί “το εθνικό πρόβλημα στην αμερικανική παιδεία”.

Πηγή news247.gr/ Στέφανος Νικήτας

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews