Ενδιαφέροντα

Φοιτήτρια της Νομικής εθεάθη με Birkenstock, διαγράφηκε από την ΔΑΠ

Φοιτήτρια της Νομικής εθεάθη με Birkenstock, διαγράφηκε από την ΔΑΠ

Στη διαγραφή της νεαρής φοιτήτριας της Νομικής και μέχρι πρότινος μέλους της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, της 21χρονης Εβελίνας, προχώρησε η φοιτητική νεολαία της Νέας Δημοκρατίας, όπως ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί στην είσοδο του κεντρικού κτιρίου της Νομικής Αθηνών, στο σημείο όπου βρίσκονται τα τραπεζάκια της παράταξης.

Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια, η 21χρονη τριτοετής εθεάθη μόλις την προηγούμενη ημέρα να κυκλοφορεί στα πέριξ του κτιρίου, επί των οδών Σόλωνος και Μασσαλίας, φορώντας παπούτσια μάρκας Birkenstock, γεγονός που σύμφωνα με πληροφορίες είχε ως επίπτωση την άμεση διαγραφή της.

Η 22χρονη Έλενα, ηγετικό στέλεχος της ΔΑΠ Νομικής και συνδιοργανώτρια των τριών τελευταίων εκδρομών της παράταξης στην Μύκονο, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν αυτόπτεις μάρτυρες που αναφέρουν πως είδαν την Εβελίνα με Birkenstock, να περπατά χωρίς σκοπό γύρω από τη Νομική αλλά και να πίνει καφέ σε γνωστό καφέ-στέκι στελεχών της ΔΑΠ στη γωνία των οδών Σόλωνος και Μασσαλίας. Και δεν είναι μόνο αυτό, τις τελευταίες μέρες φορούσε υφασμάτινη τσάντα που έμοιαζε αρκετά με ταγάρι, ενώ είχε γεμίσει τα μαλλιά της κοτσιδάκια και έλεγε πως σκέφτεται να τα κάνει ράστα. Μπορεί η κατάσταση να είναι λίγο πιο χαλαρή αυτόν τον καιρό, που η σχολή είναι κλειστή και δεν γίνονται μαθήματα, όμως τέτοια ανέμελη και προβλητική συμπεριφορά δεν μπορεί να γίνει δεκτή στους κόλπους της μεγάλης δημοκρατικής και ανανεωτικής φοιτητικής παράταξης».

Σε ερώτηση σχετικά με το εάν η απόφαση για διαγραφή της Εβελίνας αναμένεται να επηρεάσει τη φιλική σχέση των δύο κοριτσιών, η 22χρονη Έλενα απάντησε σιβυλλικά: «Είναι κακιά κοπέλα; Όχι! Είναι απλώς μπερδεμένη. Η Εβελίνα δεν φοράει κανονικά παπούτσια». 

Όπως επιβεβαιώνουν φοιτητικοί κύκλοι, η νεαρή φοιτήτρια με το εκκεντρικό γούστο και την αγάπη για πόδια που «αναπνέουν» δεν θα έχει στο εξής πρόσβαση σε σημειώσεις, εργασίες και θέματα εξετάσεων παλαιότερων χρόνων, ενώ πιθανότατα θα αποκλειστεί για κάποιο χρονικό διάστημα από τις εκδρομές, τα πάρτυ και τις εκδηλώσεις που διοργανώνει η ΔΑΠ.

«Όποιος θέλει να είναι στη μεγάλη οικογένεια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ πρέπει να σέβεται την αισθητική και τις ενδυματολογικές επιλογές μας. Αλλιώς, τα Εξάρχεια δεν είναι μακρυά» δήλωσε σε επικοινωνία του με το «Κουλούρι» εκπρόσωπος του Κεντρικού Συμβουλίου της φοιτητικής νεολαίας, σχολιάζοντας τις εξελίξεις.

Πηγή: tokoulouri.com

Σχόλια

Ενδιαφέροντα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ενδιαφέροντα

Copyright © 2015-2016 Clevernews