Ελλάδα

Φώφη Γεννηματά:”Ο πρωθυπουργός έχει υποχρέωση και ευθύνη να προτάξει το συμφέρον της χώρας”

Φώφη Γεννηματά:”Ο πρωθυπουργός έχει υποχρέωση και ευθύνη να προτάξει το συμφέρον της χώρας”

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά μετά την συνάντηση της με τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μια ουσιαστική συζήτηση με το νέο Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ τον κ. Θεοχαρόπουλο σε μια κρίσιμη στιγμή για τη χώρα. Πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει συνέχεια.

Γιατί όσοι πιστεύουμε στις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας έχουμε ευθύνη και υποχρέωση να συγκροτήσουμε ένα ρεύμα αξιόπιστο, ένα νέο πόλο με εναλλακτική, προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης για τη χώρα.

Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στις εξελίξεις γιατί η ματιά και η καρδιά όλων μας αυτή την στιγμή είναι στις Βρυξέλλες.

Ο πρωθυπουργός έχει υποχρέωση και ευθύνη να προτάξει το συμφέρον της χώρας και οι εταίροι μας μακριά από τις φωνές εκείνων που επιθυμούν το Grexit θα πρέπει να μην επιμείνουν σε ακραία μέτρα. Μέτρα που βαθαίνουν την ύφεση, που δεν επιτρέπουν την ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας.

Και ειδικά θέλω να σταθώ στην απαίτηση, την παράλογη απαίτηση, για ΦΠΑ 23% στον τουρισμό, την εστίαση και την υπερφορολόγηση των αγροτών. Σταθερά μένουμε στη θέση μας για την ισότιμη παραμονή της χώρας μας στη ζώνη του ευρώ.

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews