Κόσμος

Φονική πτώση λεωφορείου σε χαράδρα στη Βραζιλία

Φονική πτώση λεωφορείου σε χαράδρα στη Βραζιλία

Ξέφυγε από την πορεία του σε μια δασώδη περιοχή κοντά στην πόλη του Σάο Πάολο και έπεσε σε μια ρεματιά βάθους περίπου 50 μέτρων

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν στη Βραζιλία από ανατροπή λεωφορείου που έπεσε σε χαράδρα στο νότο της χώρας. Το λεωφορείο που μετέφερε 50 άτομα, ταξίδευε από την πόλη Κουριτίμπα προς το Ρίο ντε Τζανέιρο, όταν ξέφυγε από την πορεία του σε μια δασώδη περιοχή κοντά στην πόλη του Σάο Πάολο και έπεσε σε μια ρεματιά βάθους περίπου 50 μέτρων.

Άλλοι τριανταένας επιβάτες τραυματίστηκαν από το δυστύχημα που συνέβη κοντά στο Σαο Λορέντσο ντε Σέρα, 50 χιλιόμετρα νότια του Σάο Πάολο. Πολλοί τραυματίες μεταφέρθηκαν σε ιατρικά κέντρα με τουλάχιστον 22 ασθενοφόρα που έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με την αστυνομία το δυστύχημα οφείλεται σε υπαιτιότητα του οδηγού ο οποίος φαίνεται να αποκοιμήθηκε στο τιμόνι όπως ανέφερε εκπρόσωπος των αρχών ασφαλείας στη διαδικτυακή πύλη ειδήσεων G1. Ο οδηγός, ο οποίος υπέστη ελαφρά τραύματα και νοσηλεύεται, σύμφωνα με την αστυνομία δεν θυμάται τι συνέβη.

Πηγή sigmalive.com

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews