Ελλάδα

Φωτίου: Θα φτιάξουμε μέχρι και μαρμελάδα για την ανθρωπιστική κρίση

Φωτίου: Θα φτιάξουμε μέχρι και μαρμελάδα για την ανθρωπιστική κρίση

Η αναπληρώτρια υπουργός για θέματα ανεργίας Θεανώ Φωτίου, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, είπε πως μέχρι και μαρμελάδα είναι διατεθειμένη να φτιάξει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, ενώ πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση ψάχνει τρόπους για να μην πάει χαμένο «ούτε ένα ευρώ».

Όπως ανέφερε, δεν πρέπει να σπαταλιέται τροφή που θάβεται ή πετιέται. Σύμφωνα με την κυρία Φωτίου, τα τρόφιμα που θάβονται θα πηγαίνουν σε άπορους και σε σχολεία, ενώ όπως σημείωσε, η κυβέρνηση «θα φτιάξει ακόμη και μαρμελάδες» για όσους έχουν ανάγκη.

«Τα έχουμε ήδη έτοιμα αυτά και τα προωθούμε», είπε. Μεταξύ άλλων και κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της εξέφρασε την άποψη ότι το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τα κόμματα που διακυβέρνησαν την προηγούμενη περίοδο φθείρει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, η κυρία Φωτίου εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη και διερωτήθηκε: «αυτοί που αποκαλούν ψευτράκο και απατεωνάκο τον πρωθυπουργό μας καλούν να συγκυβερνήσουμε;».

Ακόμη, η υπουργός ανέδειξε ως κομβικής σημασίας για τον ΣΥΡΙΖΑ την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του κόμματος που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο, σημειώνοντας ότι το κόμμα είναι «εξαιρετικά τραυματισμένο». «Στη Συνδιάσκεψη θα συζητηθεί τι σημαίνει μνημόνιο ποια τα όρια ποια αλλά μέτρα μπορούμε να πάρουμε» εξήγησε.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews