Γνώμες

Φθινόπωρο: Έρχεται πολύ πάθος!

Φθινόπωρο: Έρχεται πολύ πάθος!

Θες παθιασμένο έρωτα; Θα τον έχεις! Μιλάμε για ένα από τα πιο ερωτικά φθινόπωρα ever! Έρχονται γεγονότα που θα συνταράξουν τις καρδιές και θα δώσουν μεγάλους έρωτες! Ο Σεπτέμβριος αυτός, με την εκπληκτική του ισημερία στον Ζυγό, έρχεται να γίνει πολύ καυτός από ένα υπέροχο πλανητικό γεγονός, που θα κάνει τις καρδιές να χτυπήσουν δυνατά! Και όχι μόνον αυτό, αλλά θα δώσει και έναν αέρα μυστηρίου στον έρωτα! Πάμε να δούμε τι συμβαίνει και ποια ζευγάρια θα νιώσουν τη δύναμη του έρωτα να τους ξεσηκώνει με πρωτόγνωρους τρόπους!

 

Ο Ήλιος βέβαια έχει μπει στον Ζυγό. Οι πόρτες ασφαλείας που είχε βάλει ι Παρθένος, αρχίζουν να ξεκλειδώνουν μία – μία τις κλειδαριές τους, για να μπει μέσα ο ρομαντισμός του Ζυγού. Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο που μας περιμένει! Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και κάνει όλη την πορεία της, ώστε να βρεθεί στις 29 Σεπτεμβρίου στον Λέοντα! Όμορφη και ερωτική Σελήνη, ασφαλώς. Ναι, αλλά την ίδια μέρα τι συμβαίνει; Εισέρχεται ο Ερμής στον Σκορπιό! Εδώ είμαστε! Πρόκειται για μια από τοις πιο παράδοξες, ενδιαφέρουσες και ξεσηκωτικές θέσεις για τον Ερμή, που θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στις σχέσεις όλως των ζωδίων!

 

Ο Ερμής σε αυτήν τη θέση, αποκτά μια σχέση με τον μεταφυσικό του εαυτό. ¨Έχουμε πει και ξέρουμε για την καλή επικοινωνία που φέρνει ο Ερμής. Ναι, αλλά έχουμε την τάση να ξεχνάμε τη μυστική πλευρά του. Είναι και ψυχοπομπός ο Ερμής, θυμάστε; Είναι και μάντης. Ξέρει τι θα γίνει στο άμεσο μέλλον . Και μπαίνει σε ένα ζώδιο που λατρεύει το μεταφυσικό, το μυστήριο και τη διαίσθηση, στον αισθησιακό Σκορπιό! Έχεις σχέση αυτό με τον έρωτα; Απόλυτη!

 

Οι έρωτες που θα γεννηθούν αυτήν την περίοδο θα έχουν μια βαθιά μαγνητική χροιά! Θα είναι από αυτούς που ο ένας σύντροφος μιλάει στον άλλον με τα μάτια. Θα έχουν μεταξύ τους τα ζευγάρια βαθιά ψυχική σύνδεση. Θα ξέρουν ο ένας τι κάνει ο άλλος από διαίσθηση! Και αυτό το χαρακτηριστικό, θα τους το κάνει δώρο ο Ερμής για πάντα!

 

Ο συνδυασμός του Ήλιου στον Ζυγό, της Σελήνης στον Λέοντα, όπως θα είναι την ημέρα εισόδου του Ερμή στον Σκορπιό και του ίδιου του Ερμή που κάνει αυτήν τη συνταρακτική διέλευση, ευνοεί περίεργες ενώσεις, γεμάτες πάθος . Τα ταιριάσματα που ευνοούνται, δεν είναι συμβατικά. Πάμε να τα δούμε!

 

Ευνοούνται ζευγάρια με διαφορά ηλικίας.

 

Ο Ζυγός θέλει τέτοια ζευγάρια, του αρέσουν. Η διαφορά ηλικία ,με όποιο συνδυασμό, που ίσως φάνταζε ανασταλτικός παράγοντας σε μια σχέση, τώρα ξεπερνιέται αυτόματα! Και γεννιούνται μεγάλοι έρωτες, που έχουν τον χαρακτήρα της μαθητείας του μικρότερου συντρόφου, της διδασκαλίας από τον μεγαλύτερο, αλλά με πολλή ένταση και πολύ πάθος!

 

Ευνοούνται τα χωρισμένα ζευγάρια

 

Είπαμε, θα υπάρξουν οπωσδήποτε επανασυνδέσεις! Βέβαια το τετράγωνο του Άρη με την Αφροδίτη στις 28 Σεπτεμβρίου θα μας χορέψει, αλλά η Σελήνη περνάει από Ταύρο σε Διδύμους, από εκεί σε Καρκίνο και βρίσκει τον Λέοντα. Μας δίνει την ευκαιρία να τα ξαναβρούμε με το ταίρι μας!

 

Ευνοούνται τα ζευγάρια με διαφορά κοινωνικής θέσης

 

Και Ο Ζυγός προστάζει να μην δίνουμε σημασία σε τέτοια πράγματα, και ο Ερμής στον Σκορπιό δίνει ώθηση πρώτα στον αισθησιασμό, τίποτε άλλο δεν τον ενδιαφέρει. Αυτό που θα είναι το δυνατό spot του έρωτα, θα είναι οι σχέσεις στο γραφείο! Ο Σκορπιός θα έχει τον πρώτο λόγο στην επικοινωνία των συναδέλφων, και θα τους κάνει να μην ξέρουν πού να σταθούν από το πάθος και τον έρωτα!

 

 

πηγή: oroskopos.tv

Σχόλια

Γνώμες

Περισσοτερα στην κατηγορια Γνώμες

Copyright © 2015-2016 Clevernews