Γνώμες

Φθινόπωρο: Ποια ζώδια ζευγαρώνουν!

Φθινόπωρο: Ποια ζώδια ζευγαρώνουν!

Έχεις κάποιον στο μάτι; Χτυπάει η καρδιά σου, γιατί δεν ξέρεις αν θα γίνεται ζευγάρι; Αυτό το φθινόπωρο θα γεννηθούν μεγάλοι έρωτες! Είναι ένα φθινόπωρο γεμάτο ερωτική ένταση, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό! Πολύ σημαντικό το ερωτικό στοιχείο αυτού του φθινοπώρου. Υπάρχουν κάποια ζώδια που ήδη βρίσκονται σε τροχιά ερωτικής συνάντησης, ακόμα και αν δεν το ξέρουν, ακόμα και αν δεν το υποπτεύονται. Είναι πέντε ζευγάρια αναμενόμενα, και ένα εντελώς τρελό, μια έκπληξη!  Και λέμε αναμενόμενα, γιατί είναι καρμικά ζευγάρια, είναι από αυτά τα ταιριάσματα που γίνονται όταν η γη χρειάζεται γερούς παίκτες, όπως είναι τώρα τα πράγματα δηλαδή! Το τελευταίο, είναι ένα ζευγάρι – έκπληξη, που δεν προβλέπεται από τους «κανόνες», αλλά θα γράψει ιστορία αυτό το φθινόπωρο. Πάμε να δούμε ποια είναι!

Σκορπιός με Κριό!

 

Φως και σκοτάδι, ισοπαλία! Οι Σκορπιοί αυτό το φθινόπωρο έλκονται από τους ακαταμάχητους Κριούς! Όσοι βρίσκονται ήδη σε σχέση, το βλέπουν πολύ σοβαρά. Όσοι είναι αδέσμευτοι, έχουν συντριπτικά πολλές πιθανότητες να πετύχουν τον έρωτα της ζωής τους σε αυτό τον συνδυασμό. Ο Σκορπιός είναι καρμικό ζώδιο, ξέρει τα πάντα για τη ζωή και τον θάνατο. Ο Κριός είναι η φρέσκια ψυχή του ζωδιακού, ένα παιδί. Οι δυο τους αυτό το φθινόπωρο θα ενώσουν τις ερωτικές τους δυνάμεις για να δώσουν ώθηση στη ζωή. Μεγάλος έρωτας, παράφορη ένωση .

 

Ταύρος με Τοξότη!

 

Ένας Ταύρος γεμάτος δύναμη και σιγουριά, τρέχει ορμητικά να συναντήσει έναν Τοξότη που έχει βγει κυνήγι! Αυτό το φθινόπωρο είναι καθοριστικό και μοιραίο ερωτικά για αυτά τα δύο ζώδια, που νιώθουν ακαταμάχητη έλξη μεταξύ τους. Και πολύ πιθανόν, να γίνουν άμεσα οικογένεια και να φέρουν και στον κόσμο παιδάκι! Μεγάλες χαρές! Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό χαρίζει στον Ταύρο δύναμη και σαγήνη, ενώ ο Δίας στον καρκίνο έχει γεμίσει τον Τοξότη με διαθέσεις να κάνει οικογένεια και να ζήσει τον έρωτά του με απόλυτη αφοσίωση. Αυτοί οι δυο, ο ταύρος και ο Τοξότης, θα ζήσουν έναν φωτεινό και παντοδύναμο έρωτα!

 

Δίδυμοι με Αιγόκερω!

 

Τα ετερώνυμα έλκονται, το ξέρουμε. Ο άστατος και παιχνιδιάρης Δίδυμος συναντάει φέτος τον αυστηρό Αιγόκερω και βρίσκει τον Δάσκαλό του! Το τι έχει να γίνει με Δίδυμους και Αιγόκερους, δεν περιγράφεται. Οι Αιγόκεροι θέλουν και γάμο, δεν θέλουν μόνο σχέση. Οι Δίδυμοι είναι το καρμικό ταίρι του Αιγόκερου, που θα αναγκαστεί από το παιχνίδι και την χάρη του Διδύμου να αφήσει πίσω τις φροντίδες της καθημερινότητας και να παραδοθεί σε έναν έρωτα γεμάτο ένταση και απρόοπτα.

 

Καρκίνος με Υδροχόο!

 

Ανταλλάσσουν τρέλα οι Καρκίνοι με τους Υδροχόους! Ο μοναχικός κόσμος του Υδροχόου συναντάει την σκοτεινή ανασφάλεια του Καρκίνου και μαγεύεται! Οι δυο τους θα γίνουν ένα από τα πιο παθιασμένα ζευγάρια του καιρού που έρχεται και ο ένας θα χαρίσει στον άλλον τρομερή αγάπη! Είναι καρμικό ζευγάρι, δεν είναι άνθρωποι που μπορούν να μείνουν ασυγκίνητοι ο ένας από τον άλλον. Αλλά φέτος το φθινόπωρο η αγάπη αυτή θα πρωταγωνιστήσεις, χαράσσοντας μονοπάτια πάθους και έντασης!

 

Λέων με Ιχθείς!

 

Οι Ιχθείς, καρμικό ζώδιο . Το συνεταιράκι τους στο κάρμα, οι Λέοντες! Αυτό το φθινόπωρο ο μεγαλοπρεπής Λέων πέφτει στα δίχτυα της γοητείας του Ιχθύ και σπαρταράει! Ο Ιχθύς με τον Λέοντα μπορεί να γίνει πολύ προστατευτικός και τρυφερός. Με μια Σελήνη που φέτος θα κάνει τρελό παιχνίδι, με τις εκλείψεις της, και με την πανσέληνο του Σεπτεμβρίου επάνω στους Ιχθείς, έχουν πάρει τα ψαράκια επάνω τους το θέμα του έρωτα. Κανείς δεν μπορεί να τους ξεφύγει, αλλά ειδικά οι Λέοντες είναι στο ερωτικό στόχαστρο των Ιχθύων και προβλέπεται να γεννηθεί ένας μεγάλος και παράφορος έρωτας μεταξύ τους, που θα αναστατώσει τις ζωές του συθέμελα!

 

Παρθένος Με Ζυγό

 

Το ζευγάρι – έκπληξη του φθινοπώρου! Δεν είναι κανονικά καρμικό ταίριασμα, τα καρμικά του Παρθένου είναι ο Κριός και ο Υδροχόος, του Ζυγού ο Ταύρος και οι Ιχθείς. Αλλά, όταν η Αφροδίτη προστάζει, όλοι χορεύουν στον ρυθμό της! Οι Παρθένοι με τους Ζυγούς θα γίνουν το πιο hot ζευγάρι, με παράφορο αίσθημα και πολύ εγωισμό! Ο Ζυγός αναλαμβάνει την πρωτοβουλία και κάνει τον παρθένο να ζει εντάσεις που ούτε και τις περίμενε, ούτε και τις ήθελε! Θέλει δεν θέλει όμως, βρίσκεται παράφορα και τελεσίδικα σε έρωτα με τον Ζυγό και γίνεται το σώσε!

 

 

πηγή: oroskopos.tv

Σχόλια

Γνώμες

Περισσοτερα στην κατηγορια Γνώμες

Copyright © 2015-2016 Clevernews