Ελλάδα

Γεννηματά: Επιζήμια η επιλογή Τσίπρα για εκλογές

Γεννηματά: Επιζήμια η επιλογή Τσίπρα για εκλογές

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Βαγγέλη Μειμαράκη, χαρακτήρισε ως επιζήμια για τη χώρα την επιλογή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για εκλογές ενω ταυτόχρονα τον κατηγόρησε για τυχοδιωκτισμό.

Μεταξύ άλλων η κυρία Γεννηματά, τόνισε οτι ο Αλέξης Τσίπρας πάει σε εκλογές προκειμένου ο κόσμος να μην αντιληφθεί τις συνέπειες του Μνημονίου.

Με ευθύνη του κ. Τσίπρα αυτή η Βουλή δεν μπορεί να δώσει νέα κυβέρνηση, άρα οποιαδήποτε καθυστερηση μπορεί να έχει επιπτώσεις για τη χώρα, είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με την κυρία Γεννηματά, οι συνταγματικές προβλέψεις θα πρέπει να τηρηθούν, «όμως όλοι εμείς δεν πρέπει να ρίξουμε νερό στο μύλο της αβεβαιότητας και της αδράνειας».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι οι διαδικασίες για εκλογές πρέπει να προχωρήσουν γρήγορα, καθώς όπως ανέφερε «το Grexit βρίσκεται ακόμα στις αυλές μας».

Τέλος ανέφερε ότι η χώρα πρέπει να κυερνηθεί με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, «γι’ αυτό η προσπάθεια μας εχει στόχο να αναδείξουμε τον τρίτο εναλλακτικό πόλο που μπορεί να αποτελεσει την ευγγήση για θετικές λύσεις».

Μάλιστα απαντώντας σε σχετική ερώτηση δήλωσε «ιδιαίτερα αισιόδοξη» σε ό,τι αφορά το ΠΑΣΟΚ, εκτιμώντας ότι «έχει γίνει κατανοητό ότι έχει αδικήθηκε», ενώ προέβλεψε σημαντική επιστροφή στελεχών σε όλη την Ελλάδα».

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews