Ελλάδα

Γεννηματά: Ο Τσίπρας πέταξε “λευκή σελίδα” στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές

Γεννηματά: Ο Τσίπρας πέταξε “λευκή σελίδα” στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, με σημερινή της συνέντευξη στην Κοινωνία ώρα Mega, εξαπέλυσε επίθεση προς τον Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον ότι επισπεύδει τις εκλογές διότι οι πολίτες σύντομα θα πληρώσουν, όπως δήλωσε, τον «Ειδικό Φόρο Τσίπρα».

Επιπλέον η κυρία Γεννηματά, επεσήμανε πως ο πρωθυπουργός «πέταξε λευκή σελίδα» στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, υπογράφοντας μια «άνευ όρων δανειακή σύμβαση».

Παράλληλα, δε δίστασε να αναφερθεί στις «τούμπες», που κάνει ο κύριος Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Δεν προλαβαίνω να παρακολουθήσω το ρυθμό με τον οποίο κάνει την κυβίστηση, τις τούμπες ο Πρωθυπουργός και ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν προλαβαίνω να αφομοιώσω τις μεταλλάξεις από τα ψέματα στην πραγματικότητα και από την πραγματικότητα στην εικονική πραγματικότητα».

Από την άλλη πλευρά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε και κατά της Νέας Δημοκρατίας, την οποία κατηγόρησε πως καθυστερεί επίτηδες τις εκλογές ξεχνώντας το κόστος. «Δεν είναι ώρα για επικοινωνία ούτε για πολιτικά τρικ»,ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας την στάση της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου στην Διάσκεψη των Προέδρων τόνισε πως «το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να ρίξει νερό στο μύλο της απόλυτης παρακμής και του εκφυλισμού των θεσμών».

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να επιρρίψει ευθύνες στον Αλέξη Τσίπρα για την κ. Κωνσταντοπούλου λέγοντας ότι «έπρεπε να αναλάβει τις ευθύνες του να δώσει λύση. Δεν θέλει να δίνει λύση, φοβάται να αναλάβει ευθύνες, γι’ αυτό δραπετεύει κάθε φορά».

Αναφορικά με την πορεία του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε πως στόχος του είναι να γίνει «ο τρίτος εναλλακτικός πόλος που να μπορεί να εξασφαλίσει μια βιώσιμη λύση την επόμενη μέρα, γιατί το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι πώς θα κυβερνηθεί η χώρα με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια».

Τέλος η κυρία Γεννηματά εξέφρασε την την ανάγκη επανασυσπείρωσης της βάσης του Κινήματος, χαρακτηρίζοντας θετική την ανταπόκριση του Κινήματος Δημοκρατών και Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου στο κάλεσμά της για συστράτευση.

Αναφερόμενη δε στο σύνθημα που θα χαρακτηρίζει τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων αυτό είναι «Ενότητα, ανανέωση και διεύρυνση».

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews