Ελλάδα

Γεννηματά:Από την Πάτρα, την γη των Παπανδρέου μεταφέρω ένα ηχηρό μήνυμα. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο, ξανά δυνατό.

Γεννηματά:Από την Πάτρα, την γη των Παπανδρέου μεταφέρω ένα ηχηρό μήνυμα. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο, ξανά δυνατό.

Στην Πάτρα έκλεισε την προεκλογική της εκστρατεία η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. Μάλιστα σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη ομιλία η οποία είχε συνεχόμενες αναφορές στην οικογένεια Παπανδρέου ζήτησε στήριξη από αυτούς που στις προηγούμενες εκλογές στήριξαν το ΚΙΔΗΣΟ, καλώντας τους να επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ.

«Από την Πάτρα, την γη των Παπανδρέου μεταφέρω ένα ηχηρό μήνυμα. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο, ξανά δυνατό. Δώστε μας δύναμη να είμαστε ο καταλύτης της συνεργασίας, ο εγγυητής της σταθερότητα. Δίνω την μάχη γιατί πιστεύω στην ενότητα και την ανασυγκρότηση του χώρου.

Είναι θετικό που το ΚΙΔΗΣΟ δεν κατεβαίνει στις εκλογές. Ο δρόμος είναι ανοικτός και η πόρτα μας και η αγκαλιά μας επίσης. Σας καλώ να γυρίσετε πίσω στο ΠΑΣΟΚ που ήταν, είναι και θα είναι το κοινό μας σπίτι», υπογράμμισε η κ. Γεννηματά.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ «διεκδικούμε την τρίτη θέση, εμείς πρέπει να πάρουμε την Τρίτη διερευνητική εντολή και όχι η Χρυσή Αυγή, που είναι μια εγκληματική οργάνωση και ομολόγησε ότι έχει πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα».

«Το ΠΑΣΟΚ θα αποτελέσει τον καταλύτη για την μετεκλογική συνεργία και γέφυρα ώστε να μην μπατάρει ούτε δεξιά ούτε αριστερά η χώρα», είπε ακόμη.

Αναφερόμενη στα θέματα του νομού Αχαΐας η κυρία Γεννηματά είπε τα εξής:

«Το θαλάσσιο μέτωπο να αποδοθεί στους Πατρινούς, να ξεκινήσει η Ολυμπία Οδός όπου έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος, επέκταση του Προαστιακού, ανάδειξη του αναπτυξιακού ρόλου του Πανεπιστημίου, και το άρδευση της Δυτικής Αχαΐας από το φράγμα του Πηνείου».

Στην συγκέντρωση το παρόν έδωσαν οι κ.κ.:Μωραΐτης, Αντωνακόπουλος, Κουτσούκος, Κατρίνης, Γεωργόπουλος, Κατσικόπουλος, Αθανασόπουλος, Κίτρου, Κατσιφάρας, Καράβολας, Λαζουράς, Καρπής, Φούρας, Αλεξόπουλος, Τσούκαλης, Κελεπούρης κ.α..

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews