Ελλάδα

Γεροβασίλη:«Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης έχει εφαρμοστεί σε ποσοστό πάνω από το 50%»

Γεροβασίλη:«Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης έχει εφαρμοστεί σε ποσοστό πάνω από το 50%»

Η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στα Παραπολιτικά Fm, τόνισε ότι «το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης έχει εφαρμοστεί σε ποσοστό πάνω από το 50%».

Ακόμη η κυρία Γεροβασίλη πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση αντιμετώπισε ζητήματα ελάφρυνσης μέσα από τις 100 δόσεις, ενώ σημείωσε ότι κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί έχουμε πει τι πραγματικά συνέβη και τι δεν μπορέσαμε να κάνουμε.

Από την άλλη πλευρά δε δίστασε να παραδεχθεί αδυναμίες κυβερνησιμότητας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν είχαμε την εμπειρία άλλων.

Παράλληλα τόνισε ότι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα και όχι την Κυριακή.

Αναφερόμενη στις συνεργασίες είπε πως προεκλογικά κανείς δεν μπορεί να είναι σαφής επειδή το αποτέλεσμα κρίνεται στην κάλπη.

Μάλιστα απέκλεισε  το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία … ενώ είπε ότι θα συνεργαστεί με όποιον «έχει την άποψη ότι τα μνημόνια είναι καταστροφικά».

Τέλος υπογράμμισε, ότι η χώρα χρειάζεται μια σταθερή κυβέρνηση λέγοντας ότι και αυτός είναι ο λόγος που ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά αυτοδυναμία.

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews