Ελλάδα

Για ενορχηστρωμένη επίθεση κατά του Φλαμπουράρη κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ

Για ενορχηστρωμένη επίθεση κατά του Φλαμπουράρη κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του προτείνει στη Νέα Δημοκρατία να κρατήσει αποστάσεις και να μην «συντάσσεται με τον κίτρινο Τύπο», αναφορικά με την υπόθεση Φλαμπουράρη.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για «ενορχηστρωμένη επίθεση ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ με πρόσχημα την επαγγελματική ιδιότητα Φλαμπουράρη» και μιλούν για αντιπερισπασμό, ώστε να καλυφθεί η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε μάρτυρες μιας ενορχηστρωμένης επίθεσης ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ με πρόσχημα την επαγγελματική ιδιότητα του Αλ.Φλαμπουράρη. Αντί η ΝΔ να κρατήσει αποστάσεις από αυτήν την άθλια προσπάθεια συκοφάντησης ενός πολιτικού προσώπου που απάντησε με δημόσια έγγραφα και ντοκουμέντα, συντάσσεται με τον κίτρινο Tύπο, δημιουργώντας εύλογα ερωτηματικά για το ρόλο της σε αυτήν την επιχείρηση σπίλωσης.

Πρόκειται ξεκάθαρα για μια προσπάθεια αντιπερισπασμού και συγκάλυψης των εγκληματικών της ευθυνών αναφορικά με τη λίστα Λαγκάρντ αλλά και την υπόθεση των υποβρυχίων. Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται.

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews