Γνώμες

Γιατί δεν σας πλησιάζουν οι άντρες; – Ιδού οι πραγματικοί λόγοι

Γιατί δεν σας πλησιάζουν οι άντρες; – Ιδού οι πραγματικοί λόγοι

Σάββατο βράδυ και ετοιμάζεις γκράντε έξοδο στα μπαράκια της πόλης. Ντύνεσαι, στολίζεσαι, αρωματίζεσαι και αναμένεις πότε θα σου μιλήσει ο τύπος που κοιτάς επίμονα απέναντι, αλλά αυτός δεν έρχεται ποτέ.

Μπορεί να συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες όμως το ερώτημα παραμένει αναπάντητο: τι τον εμποδίζει και δεν πλησιάζει ούτε στο μισό μέτρο; Το govastileto.gr εντόπισε τη ρίζα του κακού η οποία οφείλεται σε τέσσερις παράγοντες:

Φαίνεστε εκνευρισμένη

Δεν είναι τυχαίο που όποια γυναίκα είναι χαμογελαστή περιβάλλεται από άντρες. Δεν χρειάζεται να κάνετε τη χαζοχαρούμενη βέβαια αλλά ούτε να έχετε το ύφος που «σκοτώνει». Οι περισσότερες γυναίκες που έχουν κουραστεί να βγαίνουν ψάχνοντας τον κατάλληλο, χάνουν την υπομονή τους και απλά κάθονται σε μια γωνία κατσουφιασμένες. Έτσι όμως δεν θα βελτιωθούν τα πράγματα. Το φλερτ θέλει χαμόγελο και ζωντάνια.

Δεν «καρφώνετε» το βλέμμα σας

Δυστυχώς οι περισσότεροι άνδρες είναι ντροπαλοί και δεν πλησιάζουν έτσι απλά μια κοπέλα. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να κοιτάξετε κάποιον έντονα και να του χαμογελάσετε, έτσι θα του είναι πιο εύκολο να έρθει να σας μιλήσει. Όμως, μην «καρφώνετε» κάποιον με τις ώρες διότι το πιο πιθανό είναι να τρομάξει. Χρειάζεται μέτρο.

Φλερτάρετε πιο πολύ από όσο πρέπει

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, όλα πρέπει να τα κάνετε με μέτρο. Το να παραείστε ερωτική με έναν άνδρα, μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλετε, διότι θα φαίνεστε υπερβολική. Ο άντρας θέλει να είναι ο κυνηγός, συνήθως, οπότε όταν βλέπει μια γυναίκα που κυνηγάει περισσότερο από αυτόν, χάνει το ενδιαφέρον του.

Είστε περικυκλωμένη από τους φίλους και τις φίλες σας

Το να φλερτάρετε με κάποιον, όταν βγαίνετε έξω με μεγάλη παρέα είναι δύσκολο έως απίθανο, εκτός αν είναι φίλος φίλου. Ειδικά άμα βγαίνετε με τους άντρες φίλους σας τότε τα πράγματα είναι χειρότερα, διότι οι υπόλοιποι θα νομίζουν ότι είστε «πιασμένη».

Πηγή iefimerida.gr

Σχόλια

Γνώμες

Περισσοτερα στην κατηγορια Γνώμες

Copyright © 2015-2016 Clevernews