Ελλάδα

Γιώργος Παπανδρέου: “Η διαπραγμάτευση δεν είναι ζαριά της κυβέρνησης”

Γιώργος Παπανδρέου: “Η διαπραγμάτευση δεν είναι ζαριά της κυβέρνησης”

Ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ο πρώτος από τους αρχηγούς κομμάτων που προσήλθε στην κάλπη για το δημοψήφισμα.

«Νωρίς σήμερα, για να δώσουμε το μήνυμα από το πρωί», σχολίασε ο κ. Παπανδρέου, που προσήλθε σε εκλογικό τμήμα στη Ν. Ερυθραία για να ψηφίσει στις 7.03 το πρωί.

«Από αύριο, όλος ο ελληνισμός ενωμένος, να αφιερωθεί στο πραγματικό πρόβλημα, τις αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος μας, για ένα κράτος λειτουργικό, με διαφάνεια, αξιοκρατία, αποτελεσματικότητα, ώστε ο κόπος και τα χρήματα του λαού να αξιοποιούνται με τρόπο αποτελεσματικό, δίκαιο και σωστό. Μόνο έτσι θα μπορούμε να λέμε ότι δεν έχουμε ανάγκη δανειστές και ότι είμαστε μία ανεξάρτητη χώρα που αποφασίζει για την καθημερινότητα», είπε ο κ. Παπανδρέου.

«Για τις μεγάλες αλλαγές είναι στρατηγικής σημασίας να μείνουμε στο σκληρό πυρήνα του ευρώ για να μπορέσουμε να κάνουμε με πιο αποτελεσματικό τρόπο αυτές τις αλλαγές», πρόσθεσε. «Η διαπραγμάτευση δεν είναι η ζαριά μίας κυβέρνησης που τα έχει βρει σκούρα. Είναι η καθημερινή επίπονη διαπραγμάτευση, ώστε να ακούγεται δυνατά η φωνή της Ελλάδας για τις αλλαγές που χρειάζεται τόσο η ευρωζώνη όσο και η χώρα. Μία συμφωνία, μία κυβέρνηση, μία πολιτική μπορεί να αλλάξει. Το να χάσουμε το στρατηγικό πλεονέκτημα της ισχυρής παρουσίας στην ευρωζώνη είναι πλήγμα που δεν αλλάζει εύκολα», κατέληξε ο κ. Παπανδρέου.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews