Ελλάδα

Γιοβανόπουλος: Οφείλουμε να τα βρούμε έστω και την ύστατη ώρα

Γιοβανόπουλος: Οφείλουμε να τα βρούμε έστω και την ύστατη ώρα

Τους λόγους της απουσίας του από την πρώτη ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή εξηγεί με ανακοίνωσή του ο ανεξάρτητος βουλευτής Ημαθίας, Κώστας Γιοβανόπουλος

«Οφείλουμε, έστω και την ύστατη ώρα, να επιδιώξουμε το διάπυρο αίτημα των απλών συνελλήνων «”βρείτε τα επιτέλους”», τονίζει ο κ. Γιοβανόπουλος.

«Η αποχή από την πρώτη ψηφοφορία εκλογής ΠτΔ ήταν μια συνειδητή κραυγή επίκλησης του κοινού νου. Απευθύνεται στις κομματικές ηγεσίες αλλά και σε καθέναν ξεχωριστά συνάδελφο για τερματισμό του διχασμού» σημειώνει στην ανακοίνωσή του, η οποία αναρτήθηκε στη σελίδα του βουλευτή στο κοινωνικό δίκτυο Facebook.

Όπως αναφέρει ο κ. Γιοβανόπουλος, «Ενότητα μπροστά στους εθνικούς σκοπούς σωτηρίας της πατρίδας είναι Η Μόνη Λύση. Το διάπυρο αίτημα των απλών συνελλήνων “βρείτε τα, επιτέλους!” οφείλουμε έστω και την ύστατη ώρα να το επιδιώξουμε».

Προσθέτει, δε, ότι «στην ανοικοδόμηση της χώρας μπορούν και οφείλουν να συμβάλλουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις. Τι στην ευχή, τίποτε δεν διδαχθήκαμε τόσες δεκαετίες λησμονιάς του Μέτρου και μωροφιλόδοξων φιλονικιών που οδήγησαν σε απανωτές ταπεινώσεις;»

«Όπως θα έλεγε κι ο συνθετικός Παναγιώτης Κανελλόπουλος, αφού πικρά διαπίστωνε την αντικατάσταση του κοινωνισμού από τον κυνισμό, αποστολή ζωής για τον πολιτικό είναι το “αναλίσκεσθαι εν τω υπηρετείν”. Να δώσει τη ζωή του προσφέροντας. Εμείς; Προσφέρουμε έστω και στοιχειώδη υπηρεσία με τόσο φιλοτόμαρο εμπρησμό, τέτοια πολωτική κουφότητα, τόση ηττηφόρα μυωπία; Ας ξανασκεφτούμε, προφταίνουμε».

Τέλος αναφέρει ότι πριν την ψηφοφορία, όφειλε «από ηθικό καθήκον βαθιάς φιλίας» να παρασταθεί στην εκδημία του πατρός του Γιώργου Κασαπίδη, βουλευτή Κοζάνης.

Πηγή ethnos

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews